2777
2789
عنوان

داروی ضد افسردگی واسه پریودی🥲

127 بازدید | 7 پست

داشتم یه کتاب میخوندم نوشته بود بعضیا واسه کنترل حالت های روحیشون، تو این دوران دارو ضد افسردگی یا استرس میخورن

من خودمم سه چهار روزی خیلی زودرنج میشم و با اینکه معمولا تو کل ماه حالم خوبه،  اون چند روز حتما باید گریه کنم:/

شما تجربه ای دارین از این داروهایی ک میگن؟ چون از لحاظ روحی خیلی اذیت میشم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

نه ولی من چند بار اخر خیلی داغون شدم و کلا بد پریود شدم.

من همیشه ورزش میکنم‌تو دوره پریودی کلا حالم خوبه ولی این چند بار اخر داااااغون بودم واقعا. 

هم ظاهری، هم باطنی،

بیمارستان میرفتم یرم و امپول اینا میزدم.

ولی بازم همون بودم.

هیچ داروی افسردگیم مصرف نمیکردم فقط تحمل میکردم.🤦🏻‍♀️

بعد کلا میگن پیش میاد بد بودن اینکه چند بارش خیلی بد باشه. نمیدونم حالا راسته یا نه.

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی بدتر بودم قشنگ 10 15 روز از ماه درگیر pms و افسردگی قبل عادت ماهانم میشدم به دکتر زنان حالات ...

چه خوب ک الان اوکی شدی😍

من در اون حد نیستم

نهایت ۳ ۴ روز خلقم پایینه و دوبار گریه کنم

اما میخوام همینم کنترل شه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

نه ولی من چند بار اخر خیلی داغون شدم و کلا بد پریود شدم. من همیشه ورزش میکنم‌تو دوره پریودی کلا حال ...

ورزش خیلی تعریفشو تو این دوران شنیدم منتها من از اونام ک دو روز اولو از دانشگاه و کار خودمو معاف میکنم و فقط استراحت، البته قبلا سه روز بود😂💔

ورزش خیلی تعریفشو تو این دوران شنیدم منتها من از اونام ک دو روز اولو از دانشگاه و کار خودمو معاف میک ...

نه من کلا ورزشکارم ورزش همیشه میکنم‌ پریودی و غیرپریودی نداره‌.

ولی دفعات اخر افتضاح شدم نتونستم اصلا.

نه من کلا ورزشکارم ورزش همیشه میکنم‌ پریودی و غیرپریودی نداره‌. ولی دفعات اخر افتضاح شدم نتونستم اص ...

اینکه میگن ورزش منظم باعث پریودی های بی درد و منظم میشه راسته؟

اینکه میگن ورزش منظم باعث پریودی های بی درد و منظم میشه راسته؟

میگم دیگه برا من اینطوری نبود.

همیشه بی دردما.

ولی دو سه دفعه آخر کلا بهم ریختم...