برای دانشگاه شهر دیگه خونه اجاره کنید؟؟؟؟ماهی حدود۳تومن اجاره خونع بدین؟؟؟
مثلا عذاب وجدان نمیگیرید؟؟
۳ تومن اجاره خونه ۳_۴تومنم خرجی؟؟؟؟
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما الان درآمد سه تامون روهم هم اندازه ۲۰ تومنم نمیشه، همش ناراحتم میگم کاش کارم بگیره بتونم برادرمو بفرستم برا دانشگاه خونه بگیره جای خوابگاه بعد شما ماشاالله با ۵۰ تومن نگرانی؟!
اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️. شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻♀️
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
ما الان درآمد سه تامون روهم هم اندازه ۲۰ تومنم نمیشه، همش ناراحتم میگم کاش کارم بگیره بتونم برادرمو ...
🥲سر هرچیزی عذاب وجدان میگیرم
میگم اوناکه وظیفشون نیسته اینکارارو کنن
بنظرت درامد خودمم بزارم رو خرجی یا پس انداز کنم و چیزای شخصی بخرم
من به عنوان .یه مادر دارم حرف میزنم باهات . اگر واقعا درس بخونی و قدر بدونی مادر و پدرت هیییییچ مشک ...
واقعا ممنونم قلبمو راحت کردی🥲🥲🥲🥲❤❤