2777
2789

من قبلا یک اضطراب کمی داشتم 

تا اینکه خواستگار اومد و ما ۴ ماهه داریم اشنا میشیم 

من حدود دوهفتست اصطراب شدییید گرفتم به حدی که اصلا قابل کنترل نیست جوری که از ازدواج دلسرد شدم 

چون فک میکنم با این وضعیت ذره ای مغزم کار نمیکنه 

مشاور گفت فعلا قرار عقد نزارید 

ولی نمیدونم چی به اونا بگم اونا هم که هی اصرار که سریع عقد کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی مراحل ازدواج از آشنایی بگیر تا خواستگاری و عقد و عروسی ، بطور طبیعی هر آدمی استرس میگیره اما تا یه حدی طبیعیه و نرماله که داشته باشی.ازون حد که بیشتر میشه باید دکتر کمکت کنه و معمولا نیازه یه داروی اعصاب خفیفی مصرف بکنی تا ازین مراحل بگذری وگرنه این مراحل شیرین رو به خودت و نامزدت زهرمیکنی . ازین که نامزدت رو میخوای هم باید مطمئن باشی،آیا اون مطابق میلت هست تا حد زیادی؟اگر حس میکنی اونی نیس که میخوای و به حرف خانواده و باقی چیزا میخوای اکی بدی،نه درست نیس و میتونه علت اضطراب همین باشه، پس بهم بزنی بهتره.

خودت باید بگی علتش چیه اضطراب داری ، ترس چی داری؟

توی مراحل ازدواج از آشنایی بگیر تا خواستگاری و عقد و عروسی ، بطور طبیعی هر آدمی استرس میگیره اما تا ...

نه ازون مطمئنم ولی دچار نشخوار فکری شدم کلا همه چیزم بهم ریخته حداقل یک ده جلسه ای مشاوره نیاز دارم 

استرسمم طبیعی نیست اصلا 

شما در درجه اول دارو نیاز داری برای جمع شدن این اضطراب و عدم انتقالش به طرف مقابلت.بعدشم داروها که یذره اثر گذاشت و آروم شدی جلسات مشاوره تاثیرش بیشتر میشه. اگر بخوای فقط با مشاوره پیش بری علاف میشی و نتیجه خوب فقط با مشاوره حاصل نمیشه.در ضمن اگر نامزدت متوجه ابن حال و احوالت بشه ممکنه با خودش فکر کنه اونو نمیخوای دوسش نداری و دلش بشکنه

تا زمانی که یکم ثبات پیدا نکردی عقد نکن. بهونه مشاوره ازدواج بیار ، بگو بهتره مشاوره ازدواج چند جلسه بریم و بیشتر با هم آشنا بشیم.هیچ خانواده ای هم حق دخالت نداره که بگه نه زودتر عقد کنین.

درمان میشه ? چقدر طول میکشه?

ببین من خودم پزشک عمومی ام نمیخوام ویزیت نشده بهت دارو بدم وگرنه خودم برات نسخه میزدم. برو روانپزشک خوب که کلی قرص برات الکی ننویسه،شما با یک الی دو قرص حالت خوب میشه و جلسه مشاوره هم باید کنارش بری.حدود یک الی دو هفته طول میکشه اثر قرص رو واضح حس کنی.