مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 عنوان فروش مو 1086 بازدید | 38 پست بچه ها من موهام از گردن ب پایین ۶۸ سانته چ قیمت میخرن؟و اگ کسی تهران یا گیلان میشناسه ک میخرن لطفا اطلاع بدین بهم کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸 1402/06/27 | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 شهر ما دو سه میلیون میخرن کدوم شهر هستین؟ کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 68 سامت رو خیلی خوب میخرن مفت ندی بره ی قیمت میگی حدودی؟۴ ۵ تومن شمال میخرن.چنجا رفتم این قیمت گفتن کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 حداقل باید ۶ تا ۸ بخرن شایدم بیشتر منم همین فکر رو میکردمولی انگار مفت میخان بخرن کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
هوامو_داشته_باش عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1406 ی قیمت میگی حدودی؟ ۴ ۵ تومن شمال میخرن. چنجا رفتم این قیمت گفتن نه کمه انقد حداقل ۷_۸ تومن باید بخرن
مامان2دختر عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 5627 منم همین فکر رو میکردم ولی انگار مفت میخان بخرن من دوماه پیش موهای دخترم حدود ۵۸ سانت بود دادم ۶ تومان
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 من دوماه پیش موهای دخترم حدود ۵۸ سانت بود دادم ۶ تومان کدوم شهر؟ کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 نه کمه انقد حداقل ۷_۸ تومن باید بخرن تازه با منتم میگفتمن موهام صاف و نرمه. ن رنگی هم کردم ن کراتینه ن چیزی. نمیدونم چرا این قیمتای عجیب غریب میگن کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
وایو_خوگله عضویت: 1402/05/02 تعداد پست: 314 سلام موهای من ۷۵ سانته اتفاقا میخوام بفروشم قیمت ۱۰ میلیون گفتن البته اگه چند لایه از زیر رو پسرانه برنم
mahisefid عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 7101 ی قیمت میگی حدودی؟ ۴ ۵ تومن شمال میخرن. چنجا رفتم این قیمت گفتن بیشتر بفروش تو قزوین تا ۹ تومنم میخرن