مسیحا۳ مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 عنوان فروش مو | مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 38 پست بچه ها من موهام از گردن ب پایین ۶۸ سانته چ قیمت میخرن؟و اگ کسی تهران یا گیلان میشناسه ک میخرن لطفا اطلاع بدین بهم کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸 1402/06/27 | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 تو آگهی دیوار ببین سراغ اون نرفتماکثرا حضوری رفتم خودمیبار امتحانیم شده باید ببینم کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
هوامو_داشته_باش عضویت: 1401/04/27 تعداد پست: 1406 تازه با منتم میگفت من موهام صاف و نرمه. ن رنگی هم کردم ن کراتینه ن چیزی. نمیدونم چرا این قیمت ... قشنگ بگرد یه جا که به قیمت خوب میخرن پیدا کن بفروش مفت نده..... کاش موهای منم بلند بود میفروختم
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 بیشتر بفروش تو قزوین تا ۹ تومنم میخرن جدی؟قزوین کسی رو ندارمتهران اشنا دارم میخاستم بفرستم براش ک ببره ارایشگاهی ک میخرنبرای همین گفتم اگ کسب رو نهران میشناسین بگین کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 قشنگ بگرد یه جا که به قیمت خوب میخرن پیدا کن بفروش مفت نده..... کاش موهای منم بلند بود میفروخت ... واقعا کلافه شدمتو شمال خیلی مفت میخرنفکرم اینه تهران ی جای خوب پیداشه ک خوب میخرن بفرستم برای دوستم ببره تحویل ارایشگا بده کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 شهر ما ۵۰ سانت ۱۲ تومن خودت کمتر از ۱۵ نفروشی کدوم شهری؟شمال فقط اینجوریه ؟؟ انقد مفت میخرن کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 شهر ما ۵۰ سانت ۱۲ تومن خودت کمتر از ۱۵ نفروشی واقعا پول لازمم جایی رو میشناسی تهران ک خوب بخرن؟ کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
کارینا۸۱۹۶ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7935 واقعا پول لازمم جایی رو میشناسی تهران ک خوب بخرن؟ تهران نیستم ولی شهرای غربی ایلام کرمانشاه خیلی قیمتا بالاس
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 تهران نیستم ولی شهرای غربی ایلام کرمانشاه خیلی قیمتا بالاس اونجا کسی رو ندارم حیف کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
کارینا۸۱۹۶ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7935 اونجا کسی رو ندارم حیف هرجا هستی ارزون نفروشی چون موهات خیلی بلنده حیفه
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 هرجا هستی ارزون نفروشی چون موهات خیلی بلنده حیفه منم نمیخام ارزون بفروشم ولی هرارایشگاهی ک اینجا رفتم با منت گفت مثلا ۴ ۵ تومن.حالا خودشون مثلا میخاستن بفروشن قیمتو میبردن اسمون کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
کارینا۸۱۹۶ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7935 منم نمیخام ارزون بفروشم ولی هرارایشگاهی ک اینجا رفتم با منت گفت مثلا ۴ ۵ تومن. حالا خودشون مث ... وایییی نه
مسیحا۳ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 414 وایییی نه نمیدونم چیکار کنم بخداکاش همون طرفای کرمانشاه بودم یا حداقل مثلا جایی بودم ک ی ساعت راه بود تا اونجااینورا خیلی مفت میخرن کاربری سوم🙋♀️ افغانستانی ایرانی امریکایی فلسطینی اسرائیلی تایلنلدی و و و و انسان انسانه باهم مهربون باشیم....مرسی از نگاهت 🌸
mahisefid عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 7101 جدی؟ قزوین کسی رو ندارم تهران اشنا دارم میخاستم بفرستم براش ک ببره ارایشگاهی ک میخرن برای ... بله گلم بازم بپرسین البته فکر کنم اینجا موهارو وزن میکنن بعد میخرن
کارینا۸۱۹۶ عضویت: 1402/04/18 تعداد پست: 7935 نمیدونم چیکار کنم بخدا کاش همون طرفای کرمانشاه بودم یا حداقل مثلا جایی بودم ک ی ساعت راه بود ... اصلا نفروشش