2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین

414 بازدید | 37 پست

من هیچ وقت با پسری دوست نشدم که در آینده با یه نفر مثل خودم که در گذشته باهیچ‌کس نبوده ازدواج کنم اما الان میبینم که حتی پسرای مذهبی هم دوست دختر دارن لطفا نگید  اونام دل دارن و .... 

طرف مراسمات امامزاده صالح رو استوری می ذاشت حتی موهاشو مدل نمیزد .واسه نماز میومد مسجد . راهیان نور اردو می رفت ،هییت و... هم که نگم 

بعد تو فضای مجازی با دخترا کلی شوخی کرده بود حتی یه بار دیدم شوخی جن سی کرده .اعصابم واقعا خورده آخه تناقض تا کجا .... یعنی اون مدلی من میخوام پیدا نمیشه 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ذات مردا همینه فقط یه عده ظاهرسازی میکنن یه عده ظاهرسازی بلد نیسن خود واقعیشونن اون دسته که ظاهرسازی میکنن تازه خطرناکترن چون به سختی میشه خود واقعیشونو تشخیص داد

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چرا هستن تو حوزه های علمیه تحصیل میکنن اکثرا

اتفاقا اینی که من گفتم دروس حوزه هم میخونه و با کلی در و داف چت می کنه😂😂😂

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

به نظرم ذات مردا همینه فقط یه عده ظاهرسازی میکنن یه عده ظاهرسازی بلد نیسن خود واقعیشونن اون دسته که ...

دقیقا درسته

آره بد روزگاریه 

اکثرا دوست دختر رو دارن 

ولی تو کار خوبی می‌کنی حداقلش شکست عشقی تجربه نمیکنی

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

عزیزم من ادم زیاد مذهبی نیستم ولی هنوز داخل فامیل داریم پسرانی که با موقعیت های بالا دوست دختر ندارند و میگن اول نفر زندگی ما همسرمون خواهد بود مطمئن باشید شما که اهل این روابط نیستید همسرتون هم همینطور خواهد بود چون  خدا داخل قران هم این مسئله بشارت داده عزیزم

عزیزم تکلیف ایشون که مشخصه ، کسی که شوخی جنسی می کنه رو کلا بنداز دور 

ولی یادت باشه ، توی رابطه بودن با هر روز با یکی توی رابطه بودن فرق داره ، خیلی از ادم ها بودن که به قصد ازدواج وارد رابطه ای شدن و خط قرمز ها رو رعایت کردن ، حالا به هر دلیلی رابطه ادامه پیدا نکرده ، الان به نظر شما این ادم مشکل داره؟

استاد ما میگفت یعنی خدا به این بزرگی چند تا پسر خوب سراغ نداره که بزاره تو مسیر زندگیتون ؟ ناامید نباشید فقط باید وقتش برسه 

منم پسری در مسیر زندگیم قرار گرفت و ازدواج کردیک که هم شیطونه ( از جهت مثبت ) هم خوش خندس از نظر مذهبی هم معمولیه ولی با کسی تو رابطه نبوده قبلا.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

جدی؟ پسر مذهبی های دو رو بر منکه همش تو هیئتا و.... هستن سر و گوششون نمیجنبه

یک عدد دختر انقلابی:)                                     چادرم {تاج بندگی} من است...سند زهرایی بودنم را امضا می کند....چادر یعنی من سپری دارم از جنس «فاطمه»  چادر یعنی من مرواریدی هستم درون صدف   یعنی هرکسی لیاقت دیدن زیبایی های من را ندارد....چادر یعنی من ملکه هستم و من تعیین می کنم که چه کسی اجازه معاشرت با من را دارد... بانو طعنه ها دلسردت نکند و با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن و بدون که خدا به تو عاشقانه تر نگاه می کند       قدس خون بهایت سردار عزیز کشور💙                   شهادت واقعا هنر است و شهید هنرمند واقعی♡             #من_آزادترین_دختر_دنیام_چون_فمنیست_نیستم.     تا خون در رگ ماست سید علی رهبر ماست♡ #مرگ_بر_اسرائیل  برای آزادی فلسطین از این شیطان رجیم یه آیت الکرسی میخونی لطفا؟ ♡