2777
2789

مامانم گرفته

داداشم تا پنج سالگی راه نمیرفت بردنش آوردن بعد یه مدت راه رفت

نمیدونم من خودم مذهبی نیستم ولی مامانم اینو شفای امام رضا میدونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه از زیارتش برگشتم ی حاجت بزرگ دارم انشاالله  ک میده چون اولین بارم بود میرفتم پا بوسش

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
تاپنج سالگی.داداشت الان خوبه؟

از نظر راه رفتن آره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

داداشم مریضی سختی داشت.شبی ک خواب دیدن یکی از اقوام ک گفت بود برو بگو بچتون خوب میشه نگران نباشید.ساعت ۴ صب زنگ زد ک این خوابو دیدم 

ساعت ۶ دکتر دیده بودش تو بیمارستان و گفت بود عجیبه کاملآ خوب شده و همونروز مرخص شد داداشم 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

من

امسال قرار بود بریم مشهد همون روز که بلیط خریدیم پسرم غروبش افتاد پاش دور از جونش شکست تو تایپیکام هست

بردم دکتر گف کمه کم تا یه ماه باید تو گچ باشه من انقدر غصه خوردم نگو اخه بلیط ما برای دو هفته بعدش بود

اینجا خیلی تایپیک زدم گفتم دعا کنید معجزه شه بازش کنن بهم میخندیدن میگفتن مگه میشه دو هفته ای باز کنن گچو

خلاصه من تو خونه اهنگ من یه نوکر در به درم و گذاشته بودم فقط گریه میکردم که چرا لیاقت ندارم بیام پابوس اقا

بعد دوهفته بردیم دکتر پسرمو گچ پاشو کنترل کنه عکس انداخت گفت سالمه دکتری که من بهش گفته بودم تا دو هفته امکان باز سدن هست گفتع بود نه در کمال ناباوری گفت سالمه بازش کنید

حتی کسی که گچو باز میکرد تعجب کردع بود دوباره رفته بود پرسیده بود که باز کنه یا نه که دکتر گف بلع باز کنید خلاصه بار کردیم و همه تعجب کرده بودن و من و مامانم فقط گریه میکردیم و ما رفتیم مشهد 

یا امام رضا

یا امام جواد

به حق جوادت حاجت همه مارو براورده به خیر کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰
یعنی ازنظرهای دیگه مشکل دارن؟عزیزم اگ دوسداری ج بده ببخش میپرسم

نه درکل مشکل آنچنان خاصی نداره