2789

سارافون بلند یا شومیز اگه بخوای خیلی رسمی نباشی

رسمی هم بخوای کت و شلوار

اگه خانواده‌ات حساسه میتونی کتشو بلند بخری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سارافون بلند یا شومیز اگه بخوای خیلی رسمی نباشی رسمی هم بخوای کت و شلوار اگه خانواده‌ات حساسه میتو ...

اخه ما خوزستان هستیم‌.ولی مشکل اینجاس ک من فقط همین ی دونه دخترم و اینکه تازه به خوزستان امدیم و دور از خانواده بودیم نمیدونم الان چکار کنم ولی دوست ندارم چادر بپوشم آخه دستوپاگیره

شومیز و دامن،یا پیراهن بلند یا سارافون میتونی بپوشی

استرس نداشته باش، خواستگاری ها همیشه قبلش با نگرانیه، 

بعد اینکه مهمونا رفتن دیگه استرس هم تموم میشه تازه یه عالمه خوراکی میمونه که میتونی بخوری🥲

اخه ما خوزستان هستیم‌.ولی مشکل اینجاس ک من فقط همین ی دونه دخترم و اینکه تازه به خوزستان امدیم و دور ...

والا من راجب خوزستان و رسم و رسومش چیزی نمیدونم نظرمو هم بالاتر گفتم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شومیز و دامن،یا پیراهن بلند یا سارافون میتونی بپوشی استرس نداشته باش، خواستگاری ها همیشه قبلش با ...

دقیقا😅

ولی نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم دست و پاهام از استرس سر شدن و یخ بستن با اینکه گرممه🤦🏻‍♀️

از این دامن و شومیزا هستن خیلی قشنگیه ترکیبش 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

ان شالله کیس مناسبی باشه و خوشبخت بشی

اما نمیدونم چرا من تا اسم خواستگار میاد حالت تهوع و استرس میگیرم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دقیقا😅 ولی نمیدونم چرا نمیتونم خودمو کنترل کنم دست و پاهام از استرس سر شدن و یخ بستن با اینکه گرمم ...

دقیقا حالتو درک میکنم منم تو اولین خواستگاری اینجوری شدم🥲

البته به تفاهم نرسیدیم ولی خوب پیش رفت، همش نگران بودم ولی به خیر گذشت

من چادر داشتم با شومیز و شلوار 

باید ببینی سبک خانواده خودتو و خانواده اونا چجوریه و لباستو بر اون حسب انتخاب کنی

ان شالله کیس مناسبی باشه و خوشبخت بشی اما نمیدونم چرا من تا اسم خواستگار میاد حالت تهوع و استرس میگ ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم ❤️

منم اینطور بودم ولی دیگه چکار کنیم قسمت یهویی میشه البته این حالاتمونم دست خودمون نیست 

دقیقا حالتو درک میکنم منم تو اولین خواستگاری اینجوری شدم🥲 البته به تفاهم نرسیدیم ولی خوب پیش رفت، ...

مرسی عزیزم انشاالله که خوشبت بشی گلم.خیلی استرس دارم ولی اره اتفاقا منم تو همین فکرم ک نکنه خوششون نیاد از طرز پوششم