2777
2789

پارتنر  من که یک ساله باهم در ارتباطیم   

تصمیم گرفت بره کرج کار کنه     تقریبا یک ماه رفت 

بعد یک ماه که برگشت متوجه شدم زگی_ل  گرفته چون اعتماد داشتم بهش  هیچی نگفتم   زیادم اهمیتی نداشت گفتم بهش حتمی برو دکتر 

ولی بعد یه مدت که برگشت  الان اصلا پیام نمیده کارش مربوط به خودرو کلا نمیتونه گوشی دست بگیره  میدونم چون یه بند دستش مشغوله شبا پیام میداد فیلم میگرف از خودش خیلی بشدت خسته بود   منم دیگه زیاد پیگیر نبودم در روز یه بار پیم میدادم چون گوشیمم مشکل داشت 

بعد که چکش کردم

الان متوجه شدم تو پیجش از این پیجایه صیغه ساعتی فالو کرده دقیقا برا کرجم هست به نظرتون به پیجه یه پولی بدم امکان داره دایرکتشو برام چک کنه؟؟  دلیل زگیلوو میگفت شلوارک پسر خالشو پوشیده فلان چرتو پرت 

من  خیلی شکاک بودم قبلا ولی  اعتمادمو جلب کرده بود  الان داره مغزمو میخوره اینا🥲🥲

چیکار کنم به نظرتون 

چنین نماندچنان هم نخواهد ماند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست پسر منم زگ‌یل گرفت ولی دلیلش این بود چون تیغ زیاد میزد زگ‌یل دراومد

ولی این ک صیغه ساعتی فالو کرده باید حتما ازش بپرسی و با هر دلیل احمقانه ای ک اورد قانع نشی

من تازه امشب دیدم   الان موندم بگم مستقیم بهش یا  برم سراغ پیجه؟؟

کاش دیگ رابطه برقرار نکنی باهاش از هر جهنمی هم‌گرفته باشه تورو هم مبتلا میکنه ولش کن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
بگو چرا اصلا فالو داره مگ پارتنر نداره چرا باید اونو فالو کنه 

پیجع نوشته ماساژ  ولی تو هایلایتا  زده برایه رابطه به فلان شماره زنگ بزنید میگم  احتمال داره ندیده باشه اصلا چون   خیلی چرتو پرت فالو داره    برم جرش بدم🥲😂 

ندیده بودم قبلش یع دعوایی داشتیم انفالوش کرده بودم   الان با پیج دوستم نگا کدم چیکار کنم ...

خیلی واضحه

دکمشو بزن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
کاش دیگ رابطه برقرار نکنی باهاش از هر جهنمی هم‌گرفته باشه تورو هم مبتلا میکنه ولش کن

رابطه نداشتیم 🥲😂اون گیج خودش امد گفت یه چیزی در امده از بدنم   بعد من  گفتم زیگیله برو دکتر  

رابطه نداشتیم 🥲😂اون گیج خودش امد گفت یه چیزی در امده از بدنم   بعد من  گفتم زیگیله ...

حالا از کجا مطمئنی زیگیله شاید جوشی چیزیه یا گوشت اضافس...ولی اون فالو کردنش رو مخه

زیگیل تناسلی دزد گیر خداس😁😁فقط و فقط از راه تماس جنسیه نه تیغ زدن زیاد ن لباس کسی نگو بهش عزیزم بگی بدتر میره رو مخت گردنم ک نمیگیره خودت میدونی خیانت کرده؟! کافیه بندازش دور