2777
2789
ی وقتایی ترس تنهایی دیوونت می‌کنه  من مادرم فوت شده دوسال پیش  فقط و فقط پدرم دارم  ...

بمیرم برات خدا مادرتو بیامرزه،،

اما گلم اگه یه خواهرم داشتی شرایطتت همین بود 

فکز نکن خواهرت میشد همدم و پناهت ماکه داریم میدونیما 

تو افسردگی داری شاید اونو درمان کن تا از زندگیت و وجود پدرت لذت ببری 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
تنها نیستم یه عالمه رفیق دارم که هروقت بخوام میان پیشم یا میریم بیرون  17

چندسال دیگه ازدواج کنن نیستن دیگه 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا دلم یه مرگ میخواد  یه مرگ راحت  دلم میخواد زودتر برم پیش مامانم  حقیقتا خیلی ...

چقدر سخت قلبم درد گرفت برای حالت 💔💔💔

خدا صبر و طاقتت بذه الهی 😔😔😔

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
درسته بخداغیرمستقیم شوهرمم میگه  امابخودشون نمیگیرن حالا مارو مسخره میکنن ک بچه ت۱دونس

منم خیلی دارن مسخرم میکنن ک یکی دیگ بیار جاریام هرکدوم 3 تا دارن ولی وقتی ب شرایط مالی و این اوضاع مملکت نگاه میکنم دلم واسه این یکیم میسوزه چرا باید بخاطر تمسخر دیگران یکی رو بدبخت کنم وقتی مورد تمسخر قرار میگیرم ک چندتا بیارم وبقول شما واسه ی دست لباس ب دیگران رو بندارم

قبلاً میگفتم آدم یه دونه بچه بیاره کافیه ،، اما یه روز زن عموم بهم گفت فکر کن فقط یه بچه داری و این ...

درسته ولی زنی که مستقل باشه هیچ مردی نمیتونه تهدیدش کنه تنهایی بعده مرگم براهمه هست نمیگم نیس ولی من الان دوس دارم بچمو بزارم مدرسه غیر انتفاعی چون سمت ما مدرسه های دولتیش دوست ندارم بچه ها همه بد دهن دلم نمیخواد بچم این مدلی بشه الان میگم دوتاباشن چجوری دوتاشم بزارم غیر انتفاعی بااین هزینه ها

بمیرم برات خدا مادرتو بیامرزه،، اما گلم اگه یه خواهرم داشتی شرایطتت همین بود  فکز نکن خواهرت ...

دقیقا الان من خودم خواهر برادر دارم ولی ربطی ندارد وقتی مامانم می‌ره مسافرت احساس میکنم الان از تنهایی دق میکنم بس ربطی نداره

تلنگر زدی خواهر برادر پیدا کرد  خداییش آدم نمیدونه از دست مردم چکار کنه  خواهر برادرت دا ...

اونی که باید حرف رو می‌گرفت  گرفت نمی‌خواد دلسوزی کنی

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
منم خیلی دارن مسخرم میکنن ک یکی دیگ بیار جاریام هرکدوم 3 تا دارن ولی وقتی ب شرایط مالی و این اوضاع م ...

شایدم به خاطر خودمون می‌ترسیم بچه بیاریم نه برای خود بچه هامون 😑

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘