خوب بار اومدین اما ب قول خودتون نسبت ب قدیما سردیم.منم بیشتراز۲تارونمیپسندم .بخداجاریم ۳تا داره حالا ...
بله دقیقا هیچی دیگ مثل قدیم نیس الان برادرو خواهرا فقط ب مرگ هم راضی نیستن ولی ب کم هم راضین واینک تو این دوره واقعا تربیت کردن یکی هم سخته چ برسه ب چندتا جاری شما ب احتمال زیاد خیلی سرخوشه و اعتقادی ب اینده بچه نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم خب چرا پدر مادرت یه دونه آوردن واقعا اونایی که یه بچه میارن ظلم میکنن بهت حق مید ...
این حرفو نزن ببینید هیچ پدر و مادری دوست ندارن به بچشون ظلم بشه الآنم وقتی کسی میگه تک فرزند خب نمیرسونه الان خود من خیلی دلم میخواد برا دخترم یه خواهر بیارم ولی واقعا میبینم خیلی چیزای دیه محیا نیس مثلاً خونم طبقه چهار بدون اسانسورع یا خیلی چیزا باخودم میگم اگه یکی دیه بیارم نمیتونم از پیش بربیام اولیه بیچاره باید حیرت خیلی چیزا بخوره میشینم سرجام چ کنم
عزیزم مشکلت شاید افسردگی باشه و فقط مربوط به تک فرزندی نباشه
افسردگی شدید دارم
بعد از فوت مادرم حمله های عصبیم شروع شدند
قبلش نه اما بعد از فوت مادرم ترس اینکه چقدر تنهام اذیتم میکنه
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
این حرفو نزن ببینید هیچ پدر و مادری دوست ندارن به بچشون ظلم بشه الآنم وقتی کسی میگه تک فرزند خب نمیر ...
منم همینطور یه پسر دارم ۵ ساله اصلا شرایط مالی ندارم اما وقتی میدونم نبود خواهر برادر بهش ضربه میزنه پس سعی میکنم مثلا اسباب بازی براش کمتر بخرم اما یکیو داشته باشه باهاش بازی کنه
قبلاً میگفتم آدم یه دونه بچه بیاره کافیه ،، اما یه روز زن عموم بهم گفت فکر کن فقط یه بچه داری و این یه دونه بچه یه روز خدای نکرده تو اوج جوونی از دستش بدی اون موقع دیگه هم بچه نداری هم شاید نتونی از نظر روحی و جسمی ، بچه دیگه ای بیاری ،، بعضیا میگن مگه خواهر برادر چه کاری برای آدم میکنه یا آدم درگیر زندگی خودشه ،، درسته هرکس زندگی خودش رو داره اما خدایی خودمون که خواهر یا برادر داریم وقتی به مشکل میخوریم همینا پشتمون هستن تنها نیستیم ، اگر روزی پدر مادر فوت کنن انگار بی کس و کار نیستیم یا شوهر تحدید نمیتونه کنه که نه هیچکس رو نداری... اما باز به نظر من کسی دوتا یا سه تا بچه بیاره که شرایطش هم داشته باشه... راستی من خودم اصلا بچه ندارم اما به نظرم دوتا بچه نیازه
دختر منم معجزه ی زندگیمه ،،،نگو اینجوری تو تنها امید و قوت قلب پدر مادرتی
واقعا دلم یه مرگ میخواد
یه مرگ راحت
دلم میخواد زودتر برم پیش مامانم
حقیقتا خیلی وقت هیچی خوشحالم نمیکنه
هدفی ندارم
خودم مادرم الان اما
دلم مامانمو میخواد
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.