2777
2789
[QUOTE= 310626395 ]تمام روانشناس های مطرح راجع بهش صحبت کردند عزیزم و از آسیب هاش گفتند بهترین حالت ...

من هم روانشناسم عزیزم، بله اگر شرایطش واقعا نباشه دیگه چاره ای نیست مثل خود من، اما در شرایط عادی هیچوقت توصیه نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین مهمه.ببین الان داداشم از۱۴سالگی کارکرده ۱۸ سالش بود ماشین خرید گوشی ک کم یاب بود خرید داداشای ب ...

خب الان همه اینایی که شما گفتی همش مالی بود ربطی به تنهایی و اینا نداشت پوول باشه همه چی حله همین

حد اقل یکی بیار همدمش بشه بعدا ممکنه تو روحیه بچت تاثیر بزاره تک فرزندی 

چی بگم والا دعا کن برام هر آنچه که صلاحه برام رقم بخوره

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
بله اونم هست ولی هرچی جلوتر میریم روابط ها داره کمتر میشه نمیشه بخیال قدیم ادم چهارتا بیاره البته اگ ...

خوب بار اومدین اما ب قول خودتون نسبت ب قدیما سردیم.منم بیشتراز۲تارونمیپسندم .بخداجاریم ۳تا داره حالا میگه بازم میارم بچه ها شام و ناهار یا خونه ماان یا خونه مادرشوهر دایما لباس کهنه و کثیف .پسرجاریم با من و پسرم لج میکنه ۱۱سالشه آخری روزگفتم آخه تو چته گفت چراپسرتو ۱دونست خوب میرسی ازلحاظ درس و غذا و لباس .خب زن حسابی نمیتونی برسونی مجبوری؟ 

سرزایمان سوم ی لباس نوزادیم نخریده بود بچه بدنیا اومد من وشوهرم رفتیم پتو لباس ....خریدیم

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
خوب بار اومدین اما ب قول خودتون نسبت ب قدیما سردیم.منم بیشتراز۲تارونمیپسندم .بخداجاریم ۳تا داره حالا ...

این دیگه کم عقلیه ادم باید مطمئن بشه از لحاظ مالی میتونه حمایت کنه 

چ ربطی داره واقعا الان من خودم خواهر دارم رفته راه دور بچگیامم ک فقط با دوستام بازی میکردم الآنم بیش ...

عزیزم بالاخره بستگی به طرف داره من بچه هام خیلی باهم خوبند   الان هم به هر کسی نمیشه اعتماد کرد که بچتو بزاری باهاش دوست بشه باید مراقب دوستای بچت باشه 

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅
من هم روانشناسم عزیزم، بله اگر شرایطش واقعا نباشه دیگه چاره ای نیست مثل خود من، اما در شرایط عادی هی ...

شرایط عادی شرایطیه که پدرو مادر بتونن ‌‌‌‌‌ازپس هزینه های بچه بربیان نه اینکه مثلاً دوتا بچرو نتونی بفرستی کلاس یا مثلاً به بچه لباس بخری خودت سال به سال نخری اعصاب نداشته باشی همش غصه خونه ماشین بخوری ای بابا..... 

خب اون والد باید رو خودش کار کنه ربطی به تک یا جفت نداره

بله بخشیش آگاهی والدین هست ولی این که بچه هرچند شما سرش رو با دوستان خوب و سرگرمی های مناسب گرم کنید باز هم توی محیط خونه خواهر و برادری نداره و تنها روابط انسانی که سال های اولیه زندگی شاهدش هست رابطه با پدر و مادرش هست که دیگه ربطی به والدین نداره، بچه ها خیلی چیزارو در ارتباط با هم دیگه یاد میگیرن نه از پدر و مادر و حتی دوست.

ی وقتایی ترس تنهایی دیوونت می‌کنه  من مادرم فوت شده دوسال پیش  فقط و فقط پدرم دارم  ...

عزیزم

خب چرا پدر مادرت یه دونه آوردن 

واقعا اونایی که یه بچه میارن ظلم میکنن بهت حق میدم

شرایط عادی شرایطیه که پدرو مادر بتونن ‌‌‌‌‌ازپس هزینه های بچه بربیان نه اینکه مثلاً دوتا بچرو نتونی ...

متوجه ام عزیزم🥺 گفتم که وقتی شرایط محیا نیست خب نمیشه ایرادی گرفت ... سعی کنید وقتش رو بیشتر با هم سن پ سال هاش و سرگرم بازی باشه که کمتر آسیب ببینه❤️

بله بخشیش آگاهی والدین هست ولی این که بچه هرچند شما سرش رو با دوستان خوب و سرگرمی های مناسب گرم کنید ...

همون دیه منم گفتم روانشناس میگه اگه تک فرزند مد نظرتونه بس بچه باید تو اجتماع خیییلی قرار بگیره هم بازی داشته باشه تا خیلی چیزا ازهمسن خودش یاد بگیره

خب الان همه اینایی که شما گفتی همش مالی بود ربطی به تنهایی و اینا نداشت پوول باشه همه چی حله همین

خب چون همشو نگفتم وقتی این نمیتونه اون یکی داداشم میبره بیمارستان وقتی این دستش خالیه اون کمک میکنه  نمیتونم منظورمو برسونم پشت همن ی جورایی توتمام این سالها مثلا یکی از داداشام وضع مالیش ضعیفه اما اینا دوتا جوری نامحسوس هواشو دارن که کسی متوجه نشه هرمسئله ای هست خوب یا بد حتما۳تاداداش مشورت میکنن بهم اعتماددارن

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
امیر شریفی گوش کنم زندگی راحت میشه شرایط درست میشه؟ 

بخدا میشه،،،همین که نگاهت عوض بشه تازه خوبیای دنیا رو میبینی تازه قدر داشته هاتو میدونب