2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه حرفیه الان میزنی  تک فرزنده و خودش نمیتونه که شرایط تغییر بده  الان دلش رو میشکنی ...

دلش نمیشکنه چون خودش داره میگه حسوده باید به افراد تلنگر زد 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
اگه تک باشه هیچ کسی را بعد از شما نداره  روابط اجتماعیش زیاد ممکنه خوب نباشه  حسرت خواهر ...

چ ربطی داره واقعا الان من خودم خواهر دارم رفته راه دور بچگیامم ک فقط با دوستام بازی میکردم الآنم بیشتر با دوستم راحتم ربطی نداره 

چرا از چ نظر بده

ی وقتایی ترس تنهایی دیوونت می‌کنه 

من مادرم فوت شده

دوسال پیش 

فقط و فقط پدرم دارم 

ترس از دست دادنش و ایندم افسردگی حاد گرفتم 

اونم وحشتناک گرفتگی شدید عصبی عضلات بدنم  دارم ....

قرص های خواب قوی .....

تنهام خیلی تنهاااااا .....

مالی یک درصد مشکل ندارم اما دلم خوش نیست 

ترس دارم ...

بی اعتمادی شدید ب اطرافیانم....

مشکلاتم اونقدر زیاده از نظر روحی و روانی ک حاضرم همه پولم بدم اما یک شب

فقط یک شب مثل خیلیا بتونم دوازده حداقل بخوابم 

از فکر و ترس تنهایی نمیتونم بخوابم ....

ن شبم دارم نه روزمو....‌

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
از چه لحاظ بده

توضیح دادم گلم

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
نمیدونم واقعا اگه بتونم بچه مستقلی بار بیارم دستش تو جیبش باشه نیاز به حمایت مالی هم نخواهد داشت قطع ...

همین مهمه.ببین الان داداشم از۱۴سالگی کارکرده ۱۸ سالش بود ماشین خرید گوشی ک کم یاب بود خرید داداشای بزرگترگفتن نروسربازی مارفتیم چیزی توش نبود ۲۰سالگی زمین خرید ۲۳ خونه خرید زن گرفت الان ۳۵ سالشه ۳تابچه داره از همه چی هم براشون میخره هزینه درمان سرطان مادرم و میده بابام پیرشده ماهانه بهش پول میده ب من و خواهرمم هم بهترین عیدی و یلدا و تولدم کادومیده شغلش هم آزاده اما تونسته روپای خودش واسته متکی ب کسی نشه خداحفظش کنه هرکی م بخدانیاز داشته باشه کمکش میکنه

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.
خب من سنم خیلی از شما بیشتره فکر کن دوبرابر  متاسفانه شانس شما رم نداشتم

البته الان سی سالمه ،،،،ارزوی خوشبختی میکنم برات عزیزم توکلت به خدا باشه انشاالله درست میشه 

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
دلش نمیشکنه چون خودش داره میگه حسوده باید به افراد تلنگر زد 

تلنگر زدی خواهر برادر پیدا کرد 

خداییش آدم نمیدونه از دست مردم چکار کنه 

خواهر برادرت داری یه عمر باید سرکوفت بشنوی که واااای چه خبره این همه بچه

تک فرزندیم اینطور

ببین دنیا واقعا داره جای ترسناکی میشه یوقتا دلم به حال همین یکی هم میسوزه 

حد اقل یکی بیار همدمش بشه بعدا ممکنه تو روحیه بچت تاثیر بزاره تک فرزندی 

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅

[QUOTE=310626395]تمام روانشناس های مطرح راجع بهش صحبت کردند عزیزم و از آسیب هاش گفتند بهترین حالت داشتن یه فرزند دیگه ...[/QUOوالا من یه دوستم روانشناسه ومیگه هیچ روانشناسی نگفته تک بده و خودشم میگه اگه شرایطشو نداری تک بهتره بچه مادر اعصبی و اینان میخواد آرامش میخواد