rs2 مدیر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 عنوان تک فرزندی | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 132 پست لطفاً نظراتتونو راجع به تک فرزندی بگید چرا خوبه چرا بده؟؟ 1402/06/27 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 214 خب ادم ها مثل هم نیستن .ببین الان پدرشوهرم ۲تاداداشن ۴تا خواهرسال ب سال هم و میبینن همون جنگ م ... بله اونم هست ولی هرچی جلوتر میریم روابط ها داره کمتر میشه نمیشه بخیال قدیم ادم چهارتا بیاره البته اگ شرایط مالی اوکی باشه بنظرم دوتا خوبه این حرفتونم ک ب تربیت بستگی داره قبول دارم شاید ماخوب بار نیومدین ک اینقدر نسبت بهم سردیم
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85755 ای باباااااا نزن این حرفو تازه اول راهی،،،ببین من زندگی خیلی تغییر کرد تا ازدواج کردم خونه با ... خب تو ازدواج کردیمن ازدواج نکردم باید تحمل کنم 💍♥ i said yes
rs2 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 عزیزم از نظر روانشناسی تک فرزندی هیچ خوبی نداره همش آسیبه ( خودم هم تک فرزندم) هیچ روانشناسی نگفته تک فرزندی بده
خاک_بارونزده عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3287 عزیزم از نظر روانشناسی تک فرزندی هیچ خوبی نداره همش آسیبه ( خودم هم تک فرزندم) از بدیاش بگو به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره 👩❤️👩
خاک_بارونزده عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3287 خب تو ازدواج کردی من ازدواج نکردم باید تحمل کنم چند سالته نمیمونی خونه بابات که توام بلاخره وقت ازدواجت میرسه به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره 👩❤️👩
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85755 چند سالته نمیمونی خونه بابات که توام بلاخره وقت ازدواجت میرسه شما چند سالگی نامزد کزدی؟ 💍♥ i said yes
خاک_بارونزده عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3287 هیچ روانشناسی نگفته تک فرزندی بده من تک فرزند میشناسم زندگی موفقی داره لوس و ننر و بی ادبم نیست اتفاقا انقدر خانومانه رفتار میکنه به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره 👩❤️👩
rs2 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2999 از بدیاش بگو هیچ روانشناسی نگفته تک فرزندی بده فقط میگن اگه میخوابم بچتون تک باشه حتما باید تو اجتماع باشه تا خیلی چیزارو با بچه های همینش درک کنه یاد بگیره همین
m_maahoor عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 745 چون لذت خواهر برادر داشتن رو نچشیدی اگر هزار تا دوست هم داشته باشی خواهر برادر یه چیز دیگه اس ... مثلاً من که الان برادر دارم چه گلی به سرم زده همیشه میگم کاش نبودش یا مثلاً به جاش یه خواهر داشتم بس که زجرم میده لعنت بش
حاجی_نون_پنیری عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 375 اگه تک باشه هیچ کسی را بعد از شما نداره روابط اجتماعیش زیاد ممکنه خوب نباشه حسرت خواهر و برادر داشتن میخوره هم بازی تو خونه نداره تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅
نیوگارا عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 85755 مادرت چی مادرم هست ولی الویت زندگیش من نیستم 💍♥ i said yes
مرواريدقلبم عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 17227 بنظرم حداقل دوتا باشن و اگر شرایط خوب باشه چهارتا من خودم تک دخترم و واقعا خیلی تنهایی کشیدم& ... منم تک دخترم راه دور ازدواج کردم مادرم تهران هست و همش میگم کاش خواهری داشتم پیشش بود . کاش چهار بچه بودیم اما فقط یک برادر دارم باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
اسنا58 عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 2600 چون لذت خواهر برادر داشتن رو نچشیدی اگر هزار تا دوست هم داشته باشی خواهر برادر یه چیز دیگه اس ... این چه حرفیه الان میزنی تک فرزنده و خودش نمیتونه که شرایط تغییر بده الان دلش رو میشکنی که چی
ملیکاا۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/11 تعداد پست: 654 مثلاً من که الان برادر دارم چه گلی به سرم زده همیشه میگم کاش نبودش یا مثلاً به جاش یه خواهر داشتم بس ... متاسفانه همه شبیه هم نیستن من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
خاک_بارونزده عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 3287 شما چند سالگی نامزد کزدی؟ من ۱۸،،بیست سالگیم عروسی ،،خدا رو شکر طرفمم ادم حسابی از اب دراومد به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره 👩❤️👩