2777
2789
نمی‌دونم ما که هرچی خواهر برادر دیدم خوش قلب بودن و هوا هم داشتن به تربیت درست مربوط هست دیگه به تعا ...

اون خواهر اگه ازدواج کنه خودش خوبه شاید همسرش ناراحت باشه چند روزی بمونی یا زن داداش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ادم ها  مثل هم نیستن .ببین الان پدرشوهرم ۲تاداداشن ۴تا خواهرسال ب سال هم و میبینن همون جنگ م ...

به نوع تربیت بستگی داره یکی دیگه بیار بعدا پشیمون میشی

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
خب ادم ها  مثل هم نیستن .ببین الان پدرشوهرم ۲تاداداشن ۴تا خواهرسال ب سال هم و میبینن همون جنگ م ...

نمیدونم واقعا اگه بتونم بچه مستقلی بار بیارم دستش تو جیبش باشه نیاز به حمایت مالی هم نخواهد داشت قطعا

تک فرزندم خودم نمیدونم بده بیشتر تا خوب 

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
اینقدر سختی کشیدم دیگه اصلا دنبال خوشبختی نیستم

ای باباااااا نزن این حرفو تازه اول راهی،،،ببین من زندگی خیلی تغییر کرد تا ازدواج کردم 

خونه بابام جنگ اعصاب بود اینجا آرامش دارم

پس امیدتو از دست نده

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
اون خواهر اگه ازدواج کنه خودش خوبه شاید همسرش ناراحت باشه چند روزی بمونی یا زن داداش 

من خودم الان زن داداشم باهم خوبیم خداروشکر بیشتر یک هفته خونشون موندم اونا هم بعدش یک هفته اومدن خونمون 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘