2777
2789
ایشاا 120 سال زنده باشی بخدا ما6 تا خواهر برادریم شوهرم بمیره جایی ندارم برم ن خونه خواهر ن برادر بچ ...

مرسی عزیزم 

اما خب بازم خواهر برادر هرچی باشن موقع بدبختیا به داد هم می‌رسن بازم بهتر از غریبه هستن

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
از لحاظ مالی میگی؟ اگه شرایط اوکی بود چی؟

نه فقط مالی بلکه روحی روانی هم هست

اگه شرایط اکی بود دوست داشتم ۵ تا بودیم اصلا

امیر قطر الان ۱۲ تا بچه داره همشونم خوشبخت هستن من یه دونه ام ولی زندگیم خوب نیست

💍♥ i said yes 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون لذت خواهر برادر داشتن رو نچشیدی  اگر هزار تا دوست هم داشته باشی خواهر برادر یه چیز دیگه اس ...

از دید من هیچ لذتی نداره:/

من به شخصه ادم حسودیم و مطمئنم 

اگه خواهر یا برادر داشتم زندگیم بیشتر اذیت کننده میشد

میو:)
چون لذت خواهر برادر داشتن رو نچشیدی  اگر هزار تا دوست هم داشته باشی خواهر برادر یه چیز دیگه اس ...

منم خواهر برادر دارم اما خیلی بود و نبودشون اهمیت نداره 

به قول دوستمون آدم بیشتر از چند روز که نمیتونه بره خونه خواهر یا برادرش به هرحال خونه پدر مادر فرق داره چ کنیم هزینه ها بالاس نمیشه واقعا دوتا

بنظرم حداقل دوتا باشن و اگر شرایط خوب باشه چهارتا 

من خودم تک دخترم و واقعا خیلی تنهایی کشیدم 

اما عموم ۶تا بچه داشت ۴تا دختر دو پسر اینقدر باهم مچن خوش به حالشون

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
مرسی عزیزم   اما خب بازم خواهر برادر هرچی باشن موقع بدبختیا به داد هم می‌رسن بازم بهتر از ...

نمیدونم شاید ولی من هزارتا بدبختی پشت سر گذاشتم یکی کمکم نکرد البته تا مجردن خوبن همینک برن تو زندگی خودشون از صدتاغریبه بدترمیشن برادر خودم تا مجرد بود عااااالی بود ولی الان ن البته تقصیری هم ندارن زندگی سخت شده

نه فقط مالی بلکه روحی روانی هم هست اگه شرایط اکی بود دوست داشتم ۵ تا بودیم اصلا امیر قطر الان ۱۲ ت ...

الهی خدا به دلت نگاه بندازه چرخ روزگارو بر وفق مردات بچرخونه🌷

به قول دوستمون آدم بیشتر از چند روز که نمیتونه بره خونه خواهر یا برادرش به هرحال خونه پدر مادر فرق د ...

نمی‌دونم ما که هرچی خواهر برادر دیدم خوش قلب بودن و هوا هم داشتن به تربیت درست مربوط هست دیگه به تعامل پدر و مادر باهم

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘
ایشاا 120 سال زنده باشی بخدا ما6 تا خواهر برادریم شوهرم بمیره جایی ندارم برم ن خونه خواهر ن برادر بچ ...

خب ادم ها  مثل هم نیستن .ببین الان پدرشوهرم ۲تاداداشن ۴تا خواهرسال ب سال هم و میبینن همون جنگ میکنن .اما مثلا داداشای من حتی ۱۱سال متاهلم به خودم کمک مالی میکنن حمایت میکنن .خودم تودوراهیم پسرم۸ سالشه میخوام تک فرزند باشه میگم اگه خودم خواهربرادرنداشتم چی میشد ؟...

هنوزم قشنگترین چشا واسه مامانمه🙂............ من حالم خوبه چشام الکی شلوغش میکنه.