2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم یه بچه دارم و اصلا به دومی فکر نمیکنم 

دلیل اول اینکه از نظر مالی توانشو ندارم 

دلیل دوم از نظر جسمی توانشو ندارم 

دلیل سوم از نظر روحی هم توانشو ندارم 

معایبی هم توش نمیبینم 

بعضیا میگن بزرگ بشه تنها میمونه ولی میگم مثلا الان ماها که خواهر برادر داریم مگه چقدر میتونیم کمک حال هم بشیم؟؟؟

همه اینقدر درگیر زندگی خودمون هستیم که پای همو نگیریم نیاز نیست دست همو بگیریم واقعا 

بعد فکر کن ۱۵ سال بعد که همه بیشتر درگیر هستند دیگه روابط چطور میشه

واقعاااا عالییییه یعنیییی کیف میکنم همه محبت و همه پولشون واسه خودمه:) 

چقدر دلم برات میسوزه چند سالته؟؟

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

شوهر من تک فرزنده هر چی بگم هر روز میگم چه گوهی خوردم زن این شدم یا بچه نیارید یا کمتر از دو تا نیارید مگه آدم آزارید‌؟ نمیدونید خودش چقدر لوس و بی مسئولیت و پدر و مادرش چقدر خود خواه منتظر این و حق به جانب هستن

یه تربیت درست و حسابی نکردنش تو روی مادرش بهش فحش میده چیزی بهش نمیگه تازه کلی ام باهاش حال میکنه من نمیتونم بی شعوری هاشو تحمل کنم و همین امروز زدم به سیم آخر 

من میخام دخترم یدونه باشه که هرچی بخاد بتونم فراهم کنم دغدغم همین یکی باشه،،،از طرفی میترسم زود بمیر ...

ایشاا 120 سال زنده باشی بخدا ما6 تا خواهر برادریم شوهرم بمیره جایی ندارم برم ن خونه خواهر ن برادر بچه زیاد واسه قدیم خوب بود ن الان ک برادر ب برادر رحم نمیکنه

خب راستش خیلی راضیم که فقط یه بدبخت به خانواده اضافه شده اگر خواهر وبرادر داشتم میشد دوتا

از لحاظ مالی میگی؟

اگه شرایط اوکی بود چی؟

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
براچی دقیقا؟😕 17

چون لذت خواهر برادر داشتن رو نچشیدی 

اگر هزار تا دوست هم داشته باشی خواهر برادر یه چیز دیگه اس البته من خودم تک دخترم😔

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘