2777
2789
عنوان

خيلي خستم توروخدا بياييد

78 بازدید | 12 پست

ميشه لطفا كمكم كنيد من خيلي تو شرايط سختي ام

من تو يه رابطه ي ٤و نيم ساله هستم كه سمي هست طرفم كنترل گري ميكنه هي بايد بهش جواب پس بدم يا همه چيو باهاش درميون بزارم و.. چند مدت رابطتمون سرد شد و تقريبا كاتت كرديم ولي بعدش زنگ زد و گريه كرد كه من بدون تو نميتونم هرچي تو بگي همون. من نميدونم چيكار كنم ميدونم اين ادم عوض نميشه افكارش قديمي و سنتيه و شايد كمي عوض شه. هي بهش ميگم يهم نميخوريم گريه ميكنه كلي بهم عذاب وجدان ميده ميشه بگيد چيكار كنم؟؟ شما تو همچين موقعيتي بوديد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحافظی صددرصد گریه کنه به من چ باید بفهمه هر اشتباهی تاوان داره نمیشه با گریه شست 

چيكار كنم انقد به من عذاب وجدتن ميده😭 ميگه منو تنها نزار من هيشكيو ندرم

من خودم اون آدم کنترل گره بودم

چون شخصیت وابسته و مهر ژلب و بی عزت نفس داشتم با این تمامیت خواهی میخواستم همسرمو تا ابد برای خودم نگه داذم چون از نبودنش وحشت داشتم

تا حد زیادی قابل کنترل شد با آگاهی مطالعه تراپیست

من خودم اون آدم کنترل گره بودم چون شخصیت وابسته و مهر ژلب و بی عزت نفس داشتم با این تمامیت خواهی می ...

پس من ميگ روانشناس بريم، باهم بريم؟ اخه الان دوزيم از هم انلاين ميشه رفت

پس من ميگ روانشناس بريم، باهم بريم؟ اخه الان دوزيم از هم انلاين ميشه رفت

شما به نظرم هنوز در دوران آشنایی هستین و وقت دارین خوبه

گلم ببین اگه با بقیه شرایط و اخلاقیاتش اکی هستی و اینکه دوسش داری و میخوای باهاش ادامه بدی بخاطر این اخلاقش ناامید نباش قابل حله

اول اینکه باید خودش بخواد که درمان بشه بخاطر خودش و نه شما

دوم اینکه شما هم باید صبوری کنین و پشتیبانش باشی تا بتونین با هم به سلامت از این مساله هم گذر کنین

حالا ببین میتونی و می ارزه برات که اینقدر همدلی و صبوری کنی یا نه