2821
2789
عنوان

میشه بیاین 😭

249 بازدید | 30 پست

انقدر حالم بده غمگینم که هیچی خوبم نمیکنه 

بگین چکار کنم دلم میخواد برم کنار خدا بشینم بگم آخه قربونت برم من ظرفیت این سختیو ندارم واسم ی کاری کن 😭😭😭😭

فکر میکنم به روانشناس احتیاج دارم شدت وخیم بودن حالمو نمیشه متوجه بشین بااین دو خط 

میشه واسه ارامش دلم دعا کنید 

دلم میخواد زندگی تموم بشه دیگ توان ادامه دادن ندارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی شده مگه ?

ولش کن به هرکی میگم میگن داری خودتو اذیت میکنی کسی درکم نمیکنه شرایطمو درک نمیکنه فقط دعام کنین دلم ارام بگیره صبوری کنم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ولش کن به هرکی میگم میگن داری خودتو اذیت میکنی کسی درکم نمیکنه شرایطمو درک نمیکنه فقط دعام کنین دلم ...

اخه بگو شاید مادرکت کردیمممم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
خدارو قسم میدم به جان امام زمان حال دلتو به بهترین شکل ممکن تغییر بده 

چقدر دعات به دلم نشست الهی دعات در حقم بگیره 

هزار برابر خوشی به زندگی خودت برگرده 

ولش کن به هرکی میگم میگن داری خودتو اذیت میکنی کسی درکم نمیکنه شرایطمو درک نمیکنه فقط دعام کنین دلم ...

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
اخه بگو شاید مادرکت کردیمممم

سه سال پیش بچمو سقط کردم با کلی امید و ارزو و سختی باردار شدم تو۷ماهگی گفتن مشکلداره باید سقطش کنی سقط کردم از اون روز دیگ من من قبلی نشدم شدم ی ادم افسرده من همونموقع مردم 

سه ساله درگیر ازمایش بودیم تا متوجه شدیم مشکل ژنتیک داریم 

انقدر هزینه هتی ژنتیک بالاست و ای وی اف تعیین سلامت ۱۰۰ میلیون اونم معلوم نیست بگیره یانه 

باید باردار بشم ۱۲ هفتهcvs  بشم 

واقعا خستم از بس فکر کردم یعنی بچه بعدی چی میشه 

خستم از این برزخ که تمومی نداره 

شاید این چندتا خط برای شما معمولی باشه ولی من سه ساله دارم تو این کابوس زندگی میکنم خدا دست گذاشت روی نقطه ضعفم با بچه امتحانم کرد 

ممنونم 

ای کاش دلمو با بچه سالم آروم کنه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792