2821
2789
عنوان

میشه بیاین 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 30 پست
سه سال پیش بچمو سقط کردم با کلی امید و ارزو و سختی باردار شدم تو۷ماهگی گفتن مشکلداره باید سقطش کنی س ...

عزیز دلم نا امید نباش فقط راضی باش به رضای خدا .

من جدیدن یه آزمایشایی بود رفتم برا تشخیص سرطان رفتم انجام دادم .دخترخاله پسرخاله هستیم بماند که سر بچه آموردن چه ها که نکشیدم 🥺.

دکتر آزمایشامو دید و گفت شما اصلن بچه دار نمیشدید از اول با تعجب من و همسرم وخنده هامون پرسید چیه گفتیم سه تا بچه داریم .و دکتری که با تعجب ودهان باز مارو نگاه میکرد 💖

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
سه سال پیش بچمو سقط کردم با کلی امید و ارزو و سختی باردار شدم تو۷ماهگی گفتن مشکلداره باید سقطش کنی س ...

دورت بگردم. دوست منم مشکل تورو داره.حل نشده هنوز.

یه دوست دیگم مشکل داشت. اینقدر دعا کرد درکمال ناباوری رفت ازمایش داد باردار بود. هفته بعدش میخواست بره ivfکنه.

خدارو صدا کن. دعای نادعلی بخون. خیلی بخون. انشالله به حق مادری فاطمه زهرا خداوند دامنت رو سبز کنه قربونت برم. میفهممم سخته. 

یه چیزم امتحان کن. با بدنت حرف بزن. بگو ددسش داری. ازاش تشکر کن. ازاش بخواه کمک کن بچه ات سالم بدنیا بیاد. امتحان کن. با گریه کردن راه حل پیدا نمیکنیااا

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیز دلم نا امید نباش فقط راضی باش به رضای خدا . من جدیدن یه آزمایشایی بود رفتم برا تشخیص سرطان رفت ...

واقعا میشه اگه وقتتو نمیگیره واسم بگی جریان بچه دار شدنت چی بوده؟

خدا نکنه عزیزم انشالله که جوابا خوب بوده اره؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دورت بگردم. دوست منم مشکل تورو داره.حل نشده هنوز. یه دوست دیگم مشکل داشت. اینقدر دعا کرد درکمال ناب ...

مشکل ژنتیک دارن؟

خیلی دعا میکنم خیلی شاکرم که نذاشت ی بچه مشکلدار بیاد تو زندگیم میتونست اصلا متوجمون نکنه و بدنیا بیاد بعد بفهمیم مریضه ولی نخواست میدونست ما ظرفیتشو نداریم 

دعام کن 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
مشکل ژنتیک دارن؟ خیلی دعا میکنم خیلی شاکرم که نذاشت ی بچه مشکلدار بیاد تو زندگیم میتونست اصلا متوجم ...

حتما عزیزم. توهم منو دعا کن

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام
واقعا میشه اگه وقتتو نمیگیره واسم بگی جریان بچه دار شدنت چی بوده؟ خدا نکنه عزیزم انشالله که جوابا خ ...

محمدهام هدیه های خدا هستن که به واسطه امام حسین علیه السلام از خدا خواستم.

بعد خوابی که دیدم .دقیق سه تاشونو دیدم تو خوابم .

آزمایشام منفی بود خداروشکر .

آخه شوهرم گفت اگه چیزی نشون نداد و جوابا منفی بود .برو کربلا واز ته دل به امام حسین جان گفتم حالا که اینجوری راضی شده بزار بیام زیارت واربعیین راهی شدم 🥺

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
عزیز دلم نا امید نباش فقط راضی باش به رضای خدا . من جدیدن یه آزمایشایی بود رفتم برا تشخیص سرطان رفت ...

ماهم دختر دایی پسر عمه ایم 😔زندگیم خیلی قشنگه شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی خدا ازش راضی باشه 

خداروشکر تو زندگیم مشکلی نداشتم فقط بچه دار شدنمون اینطور شد

وضع مالیمون خیلی خوب نیست شوهرم کارمنده ولی شکر خدا دست خدارو همیشه تو زندگیم دیدم 

این مسیر بچه داره داغونم میکنه 

دکترم بعد سقط گفت باید قوی باشی کفش اهنی پات کنی

باورم نمیشد انقدر سخت باشه

مشکل ژنتیک دارن؟ خیلی دعا میکنم خیلی شاکرم که نذاشت ی بچه مشکلدار بیاد تو زندگیم میتونست اصلا متوجم ...

نیت کن اسمشون محمد بزاری صحیح وسالم بدنیا میان ان شالله دوتا پسر داری اگه دختر داشتی فاطمه 

ماهم دختر دایی پسر عمه ایم 😔زندگیم خیلی قشنگه شوهرم خیلی مرد خوبیه خیلی خدا ازش راضی باشه  خد ...

محمدهام هدیه های خدا هستن که به واسطه امام حسین علیه السلام از خدا خواستم. بعد خوابی که دیدم .دقیق ...

خداروشکر عزیزم

من بنده ی رو سیاهم همیشه میگم گناهان باعث میشه خدا صدامو نشنوه 

من نماز صبحم قضا میشه احساس میکنم گیر زندگیم همینه

منم خیلی دلم میخواست برم روبروی حرمشون ازشون بخوام نذر حضرت عباس کردم 

ممنون

نیت کن اسمشون محمد بزاری صحیح وسالم بدنیا میان ان شالله دوتا پسر داری اگه دختر داشتی فاطمه 

شما مشکل سقط کردن داشتی؟

من مخچه ی بچه رشد نکرد 

وقتی هم دنیااومد دکتر گفت پشت سرش باد کرده بود و باز شد و ی چشمش اصلا باز نمیشد 

شما مشکل سقط کردن داشتی؟ من مخچه ی بچه رشد نکرد  وقتی هم دنیااومد دکتر گفت پشت سرش باد کرده ب ...

ا

ینکه بچه اولمون مشکل قلبی داشت نارس بدنیا اومد بعدش دوتاسقط قبل چهارماهگی و دکترا کلن جواب کردن که دیگه بچه هاتون نمیمونه با واریکوسل شوهرت و مشکل ژنتیکی دختر خاله پسر خاله هستید .ولی خواست خدا چیز دیگه ای رو رغم زد وحالا بعد بیست سال تازه به من میگن اصلن بچه دار نمیشدید از اول 

ا ینکه بچه اولمون مشکل قلبی داشت نارس بدنیا اومد بعدش دوتاسقط قبل چهارماهگی و دکترا کلن جواب کردن ...

خداروشکر که خدا بهتون بخشید انشالله خدا نگهشون داره 

منم حرف دکترارو قبول نمیکنم

الانم بهم گفتن ای وی اف یا تخمک اهدایی گفتم نه میخوام خودم باردار بشم امید دارم که بچه بعدی سالمه 

فقط صبور نیستم 

خداروشکر که خدا بهتون بخشید انشالله خدا نگهشون داره  منم حرف دکترارو قبول نمیکنم الانم بهم گف ...

ان شالله به سلامتی یه نینی ناز میاد بغلت امید به خدا 💖

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز