2777
2789
عنوان

Let's speak english pleaseeeeee

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 60 پست

I'm feeling Blue now . Don't want to talk 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
Ok I talk about myself..I’m from Rasht and about my lifestyle I go out with my friends and reading b ...

Pretty goood you are very productive very good actully I go to the gym and english class and I go to the library also I learn and do my abilities as a hobby and a little study for new educate year

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Nowhere but tomorrow me and my family are going to go to Tabriz😊✨

Very good we are in gilan but we have to comeback tomorrow have a nice travel in tabriz

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
I'm feeling Blue now . Don't want to talk 

Why my dear don't be sad nice days are comeing please be happy.

?If you like what happening to you