2777
2789
عنوان

Let's speak english pleaseeeeee

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 60 پست

I'm feeling Blue now . Don't want to talk 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
Ok I talk about myself..I’m from Rasht and about my lifestyle I go out with my friends and reading b ...

Pretty goood you are very productive very good actully I go to the gym and english class and I go to the library also I learn and do my abilities as a hobby and a little study for new educate year

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Nowhere but tomorrow me and my family are going to go to Tabriz😊✨

Very good we are in gilan but we have to comeback tomorrow have a nice travel in tabriz

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏
I'm feeling Blue now . Don't want to talk 

Why my dear don't be sad nice days are comeing please be happy.

?If you like what happening to you