2777
2789
عنوان

بااین شوهر بی وجدان باید چیکار کرد

418 بازدید | 16 پست

چند ساله عقد کردم اونوقت که عقد میکردم بیکار بود وقول داد که بره سر کار اما چهارساله که یه روز نرفته سر کار بعد از عقد تا عصبی میشد بددهنی هاش بهم شروع شد و باهام خیلی بد حرف میزد هرچقدرم تذکر میدادم توجه نمی‌کرد همش میخواست که من بدون هیچ حرفی بهش گوش بدم و هیچ وقت نگم نه حتی اگه نتونمم باید گوش بدم وگرنه میگفت تو کی گوش دادی بمن تو فلانی تو بهمانی!!!  چندین بار دلمو بد شکست میگفت که اگه بحث مهریت نبود مینداختمت از زندگیم بیرون هر وقت بحثمون میشد نمیومد سمتم تا من میرفتم واقعا کلافه میشدم با هر بار رفتن سمتش تو شرایط سخت  که واسم پیش اومد غیبش زد و گفت خودت مقصری که یه بحث بامن راه انداختی تا اینکه قهر مون جدی شد بعدش سر یه  امتحان ساده حسابی خراب کرد و تازه میگفت تو مقصری و همش یه شوخی مسخره بود یازده ماه دوری و قهر داشتیم نه خودش و نه خانوادش یبار نیومدن برای آشتی کردن مدام میگفت تو چرا نمیای درستش کنی تو چرا نمیای خونه ما درستش کنی؟؟؟؟؟بعد ۱۱ماه که اومد چت و عکس رو گوشیش دیدم با یه آشنا هیچی نگفتم و بخشیدم تا اینکه دوباره با بهونه یه مدت گم شد از زندگیم هیچ خبری هم ازش نبود بعد دوباره ۷ماه برگشت باز گفت من با دوست دختر چند سال پیشم حرف زدیم و قرار کاری داشتیم  و باچندین دختر حرف زدم اینمدت باز بخشیدم با اینکه هزار تیکه شده بود قلبم برای اینکه دوسش داشتم اما من حتی جواب سلام یه غریبه رو ندادم گفتم دوسش دارم توهین و تهمت میزد بهم با ساخته های ذهن مریضش اذیت میکرد بهم بدبین بود با اینکه هیچ وقت به احدی حتی نگاهم نکردم تو دوریش  اما باز الان رفت و با یه پیام گفت مابدرد هم نمیخوریم   وبا چندتا پیام مسخره دیگه هیچ خبری ازش نیست ومعلوم نیست کجاست؟؟؟؟؟ پیش مشاور رفتم با قطعیت گفت باید طلاق بگیری وگرنه  دیونه میشی تصمیم گرفتم تمومش کنم خواستم حالم خوب بشه کمی یه  ف.ال قهوه گرفتم از وقتی زنگ زدم  خانومه مدام میگه  این آدم خیلی آیندش روشنه و پولدار میشه و عشق بینهایت داره  این خیلی وضعش اینده خوب میشه و همسرشو غرق در عشق بینهایت میکنه و از دستش نده و بخت بخت اول و این خوشبخت میشه و بخدا حرفام همیشه درست دراومدن و اینا آنقدر خوب گفت که نمیدونستم چی بگم یادم رفت بدیای رنگارنگشو الان واقعا عصبی شدم آخه من باید چیکار کنم نه میتونم کاراشو نادیده بگیرم ونه میتونم طلاق بگیرم دیگه واقعا خسته شدم بایدچیکارکرد؟؟؟؟این حقیقت زندگی من  هست بنظر شما من چکا کنم دارم دیونه و روانی میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اخلاقای مضخرفشو ول کردی به خاطر یه فالگیر!!!؟؟؟😐

بخاطر پول اینده 😶

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

دختر جان خواهش میکنم عقل سلیم رو ول نکن و بچسب به دو تا حرف چرت و پرت 

شما تا هنوز به جاهای باریکتر کشیده نشده جدا شو و هیچ وقت به امید خوب شدن یه زندگی عمرت رو تلف نکن

من هم بهتون میگم اگه جدا نشی یه روز آرزوی امروز رو داری که ای کاش نمونده بودم

بخاطر اینکه نمیتونم ببینمش پیش ی زن دیگه بخاطر اینکه نمیتونم ببینم پیش کس دیگه میخنده و خوشبخته و پی ...

الانم داری میگی خیانت میکنه فلان عزیز اون تو رو نمیخواد اگرم مجبوری ادامه بده زندگیو بهت زهر میکنه وپولشم مال کس دیگس  خوشی خوشبختی وپولش 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
الانم داری میگی خیانت میکنه فلان عزیز اون تو رو نمیخواد اگرم مجبوری ادامه بده زندگیو بهت زهر میکنه و ...

واسه کیه؟؟؟مگه من چی کم گذاشتم واسش؟؟؟؟مگه من چیم کمه؟؟؟وقتی همه میگن من بهترم از لحاظ اخلاقی و ظاهری و هرچیزی

واسه کیه؟؟؟مگه من چی کم گذاشتم واسش؟؟؟؟مگه من چیم کمه؟؟؟وقتی همه میگن من بهترم از لحاظ اخلاقی و ظاهر ...

اون آشغاله لیاقت تو رو نداره   رهاش کن بره  ان شاء الله یه بخت خوب نصیبت بشه که از غصه دق کنه توکلت به خدا گلم 

اون آشغاله لیاقت تو رو نداره   رهاش کن بره  ان شاء الله یه بخت خوب نصیبت بشه که از غص ...

چرا این زنه برعکس حرف زد همش.میگم پس تاوان این همه بدی که بمن  کرده چی وقتی اینشکلی از ایندش میگی؟؟؟

چرا این زنه برعکس حرف زد همش.میگم پس تاوان این همه بدی که بمن  کرده چی وقتی اینشکلی از ایندش می ...

من که باور نمیکنم حرف فالگیرارو