2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینم،بدون آسانسور، و واقعا توی بارداری عذاب کشیدم،طفلی بچه هام همین که تونستن رو پا وایستن دیگه بغل نگرفتم در توانم نبود رو پله ها بغلشون کنم بیان بالا،دینگ دینگ از این پله ها دو ساعت طول می‌کشید بچه یه ساله بیاد بالا

ازطرفه شوهرم میگه الان پول ندارم بلند بشیم تا نوروز.اول جوونی مثل پیراشدم.😭

عزیزممم دیگه چ میشه کرد باید تحمل کنیم

ما ک خونمون پله هاشم خیلی بلندههه ما طبقه ۴ ایم تازه

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟

خیلی بده درکت میکنم

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

منم همینم،بدون آسانسور، و واقعا توی بارداری عذاب کشیدم،طفلی بچه هام همین که تونستن رو پا وایستن دیگه ...

تواین سن ابروم میره بگم زانودردم کمردردم.توالت فرنگی میخوام بخرم.

بهش بچشم ورزش نگاه کن، چندسال قبل یه دکتر پیرمرد معروفی تو تلویزیون داشت صحبت میکرد می‌گفت طبقه هفتم ساختمون زندگی میکنم و همیشه سعی میکنم از راه پله برم و از آسانسور استفاده نمیکنم

طبقه سوم هست پله هاش بلدندن شیب زیاد.

مال ماممم خیلی بلندن اه ینی من میام بالا دیگ دلم نمیخواد برم بیرون‌ 

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
عزیزممم دیگه چ میشه کرد باید تحمل کنیم ما ک خونمون پله هاشم خیلی بلندههه ما طبقه ۴ ایم تازه

شمابرای زانودردیت چکارامیکنی ؟شیر باپودرسنجد کلسیم ویتامین دی؟توالت فرنگی؟

شمابرای زانودردیت چکارامیکنی ؟شیر باپودرسنجد کلسیم ویتامین دی؟توالت فرنگی؟

من توالت فرنگی 

ویتامین دی هم ماهی یدونه میزنم امپول