2777
2789
نه مستجر.

من طبقه ی چهارم هستم، چهار طبقه تک واحدی، خیلی راحتم چون سرو صدا نیس و پیاز و سیب زمینی و یه سری وسیله هامم بیرون قفسه درست کردم گذاشتم بیرون،پله ها سخت هست، ولی خوبی‌اش از بدیاش بیشتره

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برم درمانگاه میزنن؟من وقتی زانوها صاف میکنم به صدای نرمی میده.شبا ساه دانه میمالم روزا افتاب سیاه دو ...

حتما برو دکتر من‌حالا انقدر وضعم خراب نیست

ارع عزیزم میزننن

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
من طبقه ی چهارم هستم، چهار طبقه تک واحدی، خیلی راحتم چون سرو صدا نیس و پیاز و سیب زمینی و یه سری وسی ...

هی خواهر همه پادردکمردرد نمیشه از پله.بخدا همون طبقه اول دوم خوبه.بخدا برای ایندمون خیلی ضربه میخوریم

هی خواهر همه پادردکمردرد نمیشه از پله.بخدا همون طبقه اول دوم خوبه.بخدا برای ایندمون خیلی ضربه میخوری ...

چند سالته مگه؟ فقط خرید کردنی سخته برامون که اونم همسرم زحمتشو میکشه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
۲۳یه پسر ۷سالم دارم که میره مدرسه.خریدا همش باخودمه.قراره که خودش بیار روزمره من

۹ سال از من کوچیکتری، ببین من طبقه ی اول رو اصلا دوس ندارم، چون سر و صدا زیاد داره، ولی خونه ی خودمو خیلی دوس دارم، همسرم بعضی وقتا میگه عوض کنیم ولی من دوسش دارم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
۹ سال از من کوچیکتری، ببین من طبقه ی اول رو اصلا دوس ندارم، چون سر و صدا زیاد داره، ولی خونه ی خودمو ...

الان توسنای پایین رایج شده زانودردی.خانواده نام ارثی زانودردن.طبقه دوم خوبه اره درسته صداهست ولی ازنظر پله خوبه پایین .