2789
نه مستجر.

من طبقه ی چهارم هستم، چهار طبقه تک واحدی، خیلی راحتم چون سرو صدا نیس و پیاز و سیب زمینی و یه سری وسیله هامم بیرون قفسه درست کردم گذاشتم بیرون،پله ها سخت هست، ولی خوبی‌اش از بدیاش بیشتره

خداجونم مرسی که دیدی و شنیدی🫡 شکر😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برم درمانگاه میزنن؟من وقتی زانوها صاف میکنم به صدای نرمی میده.شبا ساه دانه میمالم روزا افتاب سیاه دو ...

حتما برو دکتر من‌حالا انقدر وضعم خراب نیست

ارع عزیزم میزننن

هنوزم دیوونه ترین عاشق این شهر منم..... ❤️میشه دعا کنین برام به اونی که میخوام برسم؟؟
من طبقه ی چهارم هستم، چهار طبقه تک واحدی، خیلی راحتم چون سرو صدا نیس و پیاز و سیب زمینی و یه سری وسی ...

هی خواهر همه پادردکمردرد نمیشه از پله.بخدا همون طبقه اول دوم خوبه.بخدا برای ایندمون خیلی ضربه میخوریم

هی خواهر همه پادردکمردرد نمیشه از پله.بخدا همون طبقه اول دوم خوبه.بخدا برای ایندمون خیلی ضربه میخوری ...

چند سالته مگه؟ فقط خرید کردنی سخته برامون که اونم همسرم زحمتشو میکشه

۲۳یه پسر ۷سالم دارم که میره مدرسه.خریدا همش باخودمه.قراره که خودش بیار روزمره من

۹ سال از من کوچیکتری، ببین من طبقه ی اول رو اصلا دوس ندارم، چون سر و صدا زیاد داره، ولی خونه ی خودمو خیلی دوس دارم، همسرم بعضی وقتا میگه عوض کنیم ولی من دوسش دارم

۹ سال از من کوچیکتری، ببین من طبقه ی اول رو اصلا دوس ندارم، چون سر و صدا زیاد داره، ولی خونه ی خودمو ...

الان توسنای پایین رایج شده زانودردی.خانواده نام ارثی زانودردن.طبقه دوم خوبه اره درسته صداهست ولی ازنظر پله خوبه پایین .