شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 عنوان توروخدا بگين 28 بازدید | 7 پست براي تقويت سيستم ايمني چيكار ميكنين قرص دارو خوراكي نميدونم هرچي كه خوبه لطفا اينجا بگين يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃 1402/06/26 | 20:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomkogholo عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2531 من ویتامینd3قرص جویدنی ویتامین cاسید فولیک و هیرتامین برا موهام میخورم کنجد وعسل و سنجدو خرمارو هم توپکی درست میکنم میخورم درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 من ویتامینd3قرص جویدنی ویتامین cاسید فولیک و هیرتامین برا موهام میخورم کنجد وعسل و سنجدو خرمارو هم ت ... مثل ترافل درست ميكني؟! يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
khanomkogholo عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2531 مثل ترافل درست ميكني؟! آره مثل ترافل خیلیم خوشمزه میشه😋 درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 آره مثل ترافل خیلیم خوشمزه میشه😋 واقعا فقط سنجدو چطوري بهشون اضافه ميكني؟! يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
khanomkogholo عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2531 واقعا فقط سنجدو چطوري بهشون اضافه ميكني؟! دونه اشو جدا میکنم پودرش میکنم خرمارو هم دونشو جدا میکنم له میکنم تویه ظرفی چن قاشق عسل میریزیم بعدش کنجدم به موادم اضافه میکنم دستکش میپوشم قشنگ ورز میدم بعدشم به شکل توپکی درمیارم میتونی وسطشم فندق بزاری یا گردو البته اگه شیرین دوس نداری عسل کم بریز خیلی مقویه ها😍 درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین
شهر_خيالي_من مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 3057 دونه اشو جدا میکنم پودرش میکنم خرمارو هم دونشو جدا میکنم له میکنم تویه ظرفی چن قاشق عسل میریزیم بعدش ... ببخشيدا اين قد سوال ميپرسم ولي سنجدا باپوست؟! يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
khanomkogholo عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 2531 ببخشيدا اين قد سوال ميپرسم ولي سنجدا باپوست؟! خواهش میکنم نه بدون پوست درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین