2777
2789

جاری مو بردار شوهرم سر اینکه برادر شوهرم زیاد مهمونی طرف زنشو نمیره مدام دعوا دارن جاریمم تصمیم گرفته مهمونی های این ور و نیاد اما مادرشوهرم امشب مهمونی داره چند بار بهش زنگ زد ک بیاد جاریم به من پیام داد به شوهرم میگم فقط به خاطر شبنم(من) میاد مهمونی و 😂 میگه جایی میخوایم بریم به شوهرم میگم فلانی باشه میام یعنی من.  هرچی هم میشه بهم میگه از همه چی  

کیا اینجوری هستندبا جاری شون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلا باهم صمیمی نیسیم ک بخواد اینجوری باهم حرف بزنیم

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

دقیقااااا مث جاری من 

دوست داشتی تاپیکی که راجب جاری زدم رو بخون 

ببین چه بلایی سرم اورد

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
بنده خدا تو رو محرم‌میدونه  مثل خواهر باش براش  تو این دنیا جز خوبی چیزی نمیمونه

هیچ وقت راز د شو نمیگم به کسی خیلی دختر ساده ای هست از همه چیز برام میگه حتی گذشته اش    البته خیلی حاضر جوابه اما بی سیاست هس

بنده خدا تو رو محرم‌میدونه  مثل خواهر باش براش  تو این دنیا جز خوبی چیزی نمیمونه

هیچکس جای خواهر و برادر واقعی ادم رو‌نمیگیره عزیزم 

کلمه خواهر واقعا مقدسه و نمیشه برای همیچین ادمایی به ظاهر خوب گذاشت 

نمیگم بد رفتاری کنه 

ولی تعادل رو رعایت کنه 

و بیش از حد صمیمی نشه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

شما چطوری هستید ما دقیقا برعکسشیم🤣

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
ما هم نبودیم اوایل رفته رفته بهم اعتماد کرد منم هیچ وقت سو استفاده نکردم از اعتمادش 

ن حداروشکر ما اینجور نیسیم راسش حوصلشم ندارم خیلی عقاید و افکارمون باهم متفاوته

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️