2777
2789

کسی دعای بلده ؟ خودم برای رزق و روزی سوره طلاق و برای خانه دار شدن سوره مومنون جواب گرفتم 

میشه اگه دعایی برای پسر دار شدن کسی بلد بهم بگه ممنون یه دختر دارم اقدامی هستم میخام این سری پسر بشه بخاطر شوهرم ممنون میشم راهنمایی کنید 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک اخرم و یکی مونده به اخرم هست 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کسی میدونه واسه بازگشت و محبت چی خوبه ؟؟

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تو حاشیه مفاتیح برای پسر دار شدن هست

من و چند نفر انجام دادیم نتیجه گرفتیم

فقط اگر اون دعا رو خوندی حتما باید اسم پسرتون رو بزارید محمد

دو اسمه هم نباشه فقط محمد

عزیزم سوره طلاق چه مدلی خوندین چند روزه ؟ چه موقع  تاثیراتش بگین خودن ۴۰ بار تکاثر دوشنبه یا چ ...

هر شب خوندم آیه ۲ و ۳ از حفظ شدم برای چله

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
تو حاشیه مفاتیح برای پسر دار شدن هست من و چند نفر انجام دادیم نتیجه گرفتیم فقط اگر اون دعا ر ...

من نذر کردم محمد ماهان بزارم تمام کسایی که پسر دار شدن دیدم اسم پسرشون دو تکه گذاشتن محمد+... و اینکه گفتن ولی من نمی‌دونم چون مفاتیح ندارم اسمش میشه بگید تو نت سرچ کنم 

یبار بخونم هر شب تا تا چهل روز 

عزیزم چله یعنی ۴۰ شب دیگه