2777
2789

مجردم دوماهه پریود نشدم دوتا قرص ال دی باهم خوردم دیگه نخوردم که پریودم باز شه ولی الان روز سومه هنوز نشدم 

دمنوش رازیانه اینا همه چی خوردم زعفرون و اینا چیزی نمونده نخورده باشم

معمولا چند روز بعد از قرص ال دی پریود میشن ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی نمیشه ؟ اخه من شنیده بودم میشه واسه همین میخوردم باید زود پریود شم 

اونو چند روز میخورن در اثر قطع ناگهانی پروژسترون دیواره ریزش میکنه  ژلوفن نیست ک ۲ تا باهم بخوری دختر گل

Off از ۶/۱۹🙃💕
اونو چند روز میخورن در اثر قطع ناگهانی پروژسترون دیواره ریزش میکنه  ژلوفن نیست ک ۲ تا باهم بخور ...

بخدا همین دو تا رو خوردم داغون شدم انقدر حالت تهوع داشتم مردم تا صبح با اینکه باهاش قرص ضد تهوع خوردم 

بخدا همین دو تا رو خوردم داغون شدم انقدر حالت تهوع داشتم مردم تا صبح با اینکه باهاش قرص ضد تهوع خورد ...

خب عوارض ال دی همینه 

زعفرون با زنجبیل دارچین و نبات خوبه ک گفتید جوش دارید ک نمیشه 

Off از ۶/۱۹🙃💕
نمیدونم چیکار کنم صورتم پر از جوش شده میگم باز شه که جوشام بره

بخاطر۴تا دونه موش صورت بزن رحم تو داغون کن نخوری دیگه ها😡😡😡😡صابون بخر بزن به صورتت تونر اردن بخر بزن 

من با۲۳سال سنم جوش میزنم 

خیلی پولدارم😅
خب عوارض ال دی همینه  زعفرون با زنجبیل دارچین و نبات خوبه ک گفتید جوش دارید ک نمیشه

همه رو امتحان کردم بخدا دمنوش نمونده که نخورده باشم زعفرون و دارچین و رازیانه و …

بخاطر۴تا دونه موش صورت بزن رحم تو داغون کن نخوری دیگه ها😡😡😡😡صابون بخر بزن به صورتت تونر اردن بخر ...

جوش های من هورمونی اخه ، چند روز دیگه عروسیمه چیکار کنم نمیشه صورتم اینجوری باشه داغونم بخدا😭 یه مدت سیپروترون کامپاند میخوردم دقیق پری میشدم صورتم آیینه شده بود ولی الان دوماهه قطع کردم نمیشم صورتم خراب شده