2777
2789
عنوان

رفع جوش با درمان کبد چرب

1034 بازدید | 15 پست

سلام من یه مدت بود که جوشای صورتم بهتر شده بود حالا باز یهو شروع کردم جوش زدن که به یه دکتر طب سنتی گفتم و گفت از کبد چربه و یسری چیزا گفت که بخورم 

میخوام بدونم شمام این تجربه رو داشتین که از کبد چرب جوش بزنین و با درمانش جوشاتون خوب بشه؟؟ 

و اینکه شما چیا استفاده کردین که خوب شدین؟

و تا چه مدت زمان؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راکوتان برا کبد بده،کبد چرب با جوشاندن دو تا قاشق غذاخوری سرخالی خاکشیر تو یه لیوان آب‌جوش به مدت دو یا سه دقیقه بعد یه قاشق چایخوری عسل بریزی و ولرم که شد بخوری صبح ناشتا ۴۰ روز...

نصف لیوان عرق کاسنی +نصف لیوان عرق شاهتره هرروز

روغن زیتون تو غذا بریز،سرخکرده و غذای چرب نخور،پیاده روی برو،شربت سرکه انگبین خانگی بخور روزی یه لیوان دستورش تو نت هست

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
جوش‌های صورت معمولا هورمونی یا عصبیه اول آزمایش خون بده کبد چرب معمولا روی بازوها و پشت کتف و کمر ج ...

اخه خوده دکتر طب سنتی گفت از کبد چربه! البته این مدت ناراحتی و استرس هم داشتم و اونم میتونه توش دخیل باشه

ممنونم دکتر هم همینارو گفت 

من خودم این 

روش رو استفاده کردم عالیه،البته من تری‌گلیسیرید و کلسترول هم یه کم بالا بود قرص سینارکول هم میخورم که گیاهی و خیلی خوبه، ،، زیر نظر پزشک مصرف کنید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸