2777
2789
ازمایش دادم عزیزم یک ماه بعد رابطع منفی یود یازده روز بعد رابطه هم منفی بود

خب وقتی منفی بوده نیستی. بازم شک داری یه چند روزه دیگه ام باز چک کن. فوقه فوقه اشم که همه نتیجه ها و تست ها خدایی نکرده اشتباه بوده باشن و چند ماه دیگه بفهمی میری یه آمپول میزنی. همه ماماها تو مطب هاشون میزنن. فقط بعدش خیلی حالت بد میشه باید حتما کسی پیشت باشه. میری به خوده اون یارو هم میگی مسئولیت غلطی که کرده رو به عهده بگیره. هزینه هاتو بده... میشناسیش هنوز؟ هنوزم باهاش در ارتباطی یا طرف در رفته؟ همین الانم برو بهش بگو خرجه همه آزمایشاتو باید بده

من عرق رازیانه یه مدت میخوردم هر روز نصف استکان کلا تو هیچ موردی تاثیری ندیدم بعد دیگه نخوردم چون کل ...

من شنیده بودم قبل از پ..یودی و در حین اش نباید مصرف بشه چون خونریزیو خیلییییی شدید میکنه و حتی خطرناکه. خودم تو اون چند روز نمیخوردم ولی یه دوره مصرف کردم واسه یه مشکلی که بهترش نکرد هیچ جوش های خیلیییی دردناک و وحشتناکی زد صورتم. ولی میگن تو خونریزیو خیلی شدید میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیده بودم قبل از پ..یودی و در حین اش نباید مصرف بشه چون خونریزیو خیلییییی شدید میکنه و حتی خطرنا ...

بله اون موقع ها که نباید مصرف بشه ، جوشاندش خیلی بیشتر تاثیر داره تا عرقش ، ولی در کل سرخود نباید مصرف شه ممکنه باعث کیست سینه هم بشه 

گفتید چای نعنا خونریزی رو واقعاً زیاد میکنه؟

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بله اون موقع ها که نباید مصرف بشه ، جوشاندش خیلی بیشتر تاثیر داره تا عرقش ، ولی در کل سرخود نباید مص ...

والا یه دختری بود میخورد مامانش بهش گفته بود و خودش اولین بار که خورد گفت واقعا زیاد کرده و ازون به بعد هر ماه میخورد!!! مجردم بود بدبختی بهش میگفتیم خب چرا اینکارو میکنی میخای خودتا بکشی میگفت هرچقد بیشتر خون بیاد عفونت ها هم باهاش میاد بیرون و میخورد!!!!!

شاید بدن تا بدن فرق داشته باشه ولی واسه اون اثر داشت با همون پودر شون مثه جوشونده درست میکرد وقتای پ...یودی میخورد

والا یه دختری بود میخورد مامانش بهش گفته بود و خودش اولین بار که خورد گفت واقعا زیاد کرده و ازون به ...

آهان مرسی عزیزم ❣️

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚