2777
2789
میترسم باردار باشم ک کمه

آهان فک کردم کلا هرماه میخای بخوری، عاخه یکیو میشناختم هرماه دمنوش نعنا میخورد زیاد میگفت میخاااام خونریزیم خیلیییی شدید باشه!!! مجردم بود

گمونم زعفران خوب باشه، اونایی که میخان سقط کنن که به خانوداه هاشون میگن خیلی زعفران بیارید. یکی دیگه میشناختم ناخاسته باردار شده بود هرچی میوه کال میومد دستش میخورد میگفت میندازه، آخرم نیوفتاد. همون چایی نعنا هم گمونم خوبه اون دختر مجرده که خیلی خونریزی میکرد. رازیانه  هم خودش هم عرقش هم چایی اش زیاد میکنه خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکامو نگاه میکنی ببینی امکانش هست باشم یا ن!

والا من خیلی وارد نیستم خودم مجردم، ولی گمونم اگه اورژانسی خوردی بلافاصله بعدش(با دوز بالا باید میخوردی مثلا 2تا اال دی یا یدونه اچ دی) و الانم خونریزی داری احتمالا نیستی. لکه بینی های بارداری کمه گمونم در حد لکه. توی چه زمانی از دوره ات بود؟ اولش وسطش آخرش؟ مثلا الان که پ....یودی چند روز قبل اون کارو کردید؟ یکی دو روز بعد از تمام شدن خونریزتم با بیبی چک، چک کن

والا من خیلی وارد نیستم خودم مجردم، ولی گمونم اگه اورژانسی خوردی بلافاصله بعدش(با دوز بالا باید میخو ...

من با اورژانسی ماه پیش دو روز خونریزی داشتم روز سومم لکه بینی این ماهم پریودم ولی حجمش کمه

من با اورژانسی ماه پیش دو روز خونریزی داشتم روز سومم لکه بینی این ماهم پریودم ولی حجمش کمه

نه بابا هردوماهو پ... شدی دیگه، اگه لکه بود که منظم نبود. ولی میتونستی چک کنی چطور تا حالا چک نکردی یا آزمایش ندادی؟! من فک کردم قضیه واسه چند روز قبله که با تست هم مشخص نشه. برو یه آزمایش بده خیاله خودتم راحت کن دیگه

یک ماه بعد رابطه تیترم منفی بود 

میگن اون اگه مثبت باشه قطعا بارداری اگه منفی باشه قطعی نیست. احتمالا نیستی چون دوبار تا حالا منظم پ..یود شدی. بازم محض اطمینان برو یه دکتر عمومی بگو آزمایشم بنویسه. هزینه اشم خیلی کمه گمونم

اجی میای خصوصی همه چی بهت بگم؟

من اصن مجردم، اینا هم از بین دوست و آشنا دیده بودم و میدونستم. به نظرم شما برو پیش یه پزشک یه آزمایشم بنویسه بهتر میتونه کمکت کنه. البته یه کم حدس زدم اوضاع تون چجوریه واسه همون دکتر نمیرید؟ اونا اصلا کاری ندارن. نمیگن شناسنامه و عقد نامه بیار تا آزمایش بارداری واست بنویسیم که. 

من اصن مجردم، اینا هم از بین دوست و آشنا دیده بودم و میدونستم. به نظرم شما برو پیش یه پزشک یه آزمایش ...

ازمایش دادم عزیزم یک ماه بعد رابطع منفی یود یازده روز بعد رابطه هم منفی بود

چیزای ترش خیلیییی زیادش میکنه

برا خودم اینطوره

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

کمش میکنه ک

برا من خیلیییییی زیادش کرد در حدی که کلافه شدم رفتم دکتر

میشه واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی؟🥲 اگه فرستادی بگو واست ذکر بگم 🙏 تویی به جای همهههههه 😢😢😢هییییییچکس به جای تو نییییییست💔💔💔 داداشی 🥀🥀🥀

آهان فک کردم کلا هرماه میخای بخوری، عاخه یکیو میشناختم هرماه دمنوش نعنا میخورد زیاد میگفت میخاااام خ ...

من عرق رازیانه یه مدت میخوردم هر روز نصف استکان کلا تو هیچ موردی تاثیری ندیدم بعد دیگه نخوردم چون کلا یه جوره دارو هستش و سرخود نباید مصرف بشه ممکنه هورمون هارو به هم بریزه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚