موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 عنوان بورسیه 91 بازدید | 17 پست کسی هس ک خودش یا یکی از اطرافیانش یورسیه شده باشه و اگ کسی درمورد بورسیه چیزی میدونه بگه لطفا مثل شرایطشو و... و اینکه میشه قبل کنکور بورسیه شد؟ چجوری شرایطشکلاس دهمم رشته ریاضی قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:) 1402/06/26 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 بورسیه ی چی عزیزم ؟ بورسیه تحصیلی قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 من مشاورم بورسیم کرد به مدیر مدرستون بگو برم بش بگم میخوام بورسیه شم کاراشو میکنه برام یعنی؟ یا فقط مشاوره میده قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 سلام می تونم ازتون سوال بپرسم در رابطه با رشتتون لطفا من ریاضی دارم میخونم چند روز دیگ هم میرم دهم😀 قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
5123256 عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 626 من ریاضی دارم میخونم چند روز دیگ هم میرم دهم😀 اها موفق باشی ببخشید معدلتون چند شد
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 اکثرا برا کارشناسی به بعد هستن ولی خب بستگی به مقصدت داره من چون میخام رشته دانشگاهیمو بزنم مهندسی کامپیوتر برنامه نویسی و هک و امنیت اطلاعاتکشورایی مثل استرالیا و کانادا و آمریکا و سوئس و سوئد خوبنبرای همین میخام سعی کنم برای این کشورا بورسیه شم البته ب جز امریکا قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 منظورم بورسیه ی کجا اسرالیا یا کانادا یا سوئد یا سوئیس قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 اها موفق باشی ببخشید معدلتون چند شد نهم شد 19/95 قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)