موز_با_پوست مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 عنوان بورسیه | مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 17 پست کسی هس ک خودش یا یکی از اطرافیانش یورسیه شده باشه و اگ کسی درمورد بورسیه چیزی میدونه بگه لطفا مثل شرایطشو و... و اینکه میشه قبل کنکور بورسیه شد؟ چجوری شرایطشکلاس دهمم رشته ریاضی قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:) 1402/06/26 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یونگبوکی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1939 من چون میخام رشته دانشگاهیمو بزنم مهندسی کامپیوتر برنامه نویسی و هک و امنیت اطلاعات کشورایی مثل است ... خب پس باید ۳سال دبیرستان و ایران باشی بعد اقدام کنی و به نظرم کارت راحته چون رشتت مهندسیهولی خب امریکا سخته تر از همه جاس و راحت اقامت نمیده ولی اکثر کشورا اولویتش رشته های مهندسیه
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 موفق باشی گلم انشاالله به خواسته ت برسی مرسی همچنین قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)
موز_با_پوست مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 113 خب پس باید ۳سال دبیرستان و ایران باشی بعد اقدام کنی و به نظرم کارت راحته چون رشتت مهندسیه ولی خب ام ... ب خاطر همینم رفتم ریاضی میخاستم برم کامپیوتر هنرستان ولی نرفتم بعدش ب زور گفتن تجربی ک اونم نرفتم😀😂 قضیه چیه همه با اسنپ چت داف میشن:/پس ماها ک بدون اسنپ چت دافیم چی:/دعا کنید برام ک ب ارزوم برسم:) میخوام بورسیه شم دارم تمام تلاشمو میکنم:) خدایا کمکم کن:) کانادا دارم میام:)