2777
2789
عنوان

تجدید

107 بازدید | 3 پست

دوستان من مدرسه نمونه درس میخونم و نامزد دارم ک این مدرسه خیلی رو این موضوع گیر میده. برج چهار ب من زنگ زدن ک تجدید سبز شدم و نمره ماندگاری نیاوردم باید دوباره امتحان بدم تا نمره ماندگاری بیارم امتحان دادم صد درصد مطمئن بودم ک قبول شدم گفتن ک دو سه روز دیگه خبر میدن سه هفته شد خبری ندادن من ک دیگه مطمئن بودم قبول شدم زنگ زدم ک کی بیام ثبت نام کنم گفتن که آره تو نمره قبولی نیاوردی و باید بیای پروندتو بگیری من اعتراض زدم و نرفتم ی چند باری پدرمادرم زنگ زدن ب مدرسه که راهی نیس قبولش کنین ک قبول نکردن و امروز پدرم رفت خواهش کنه قبولم کنن ک گفتن دخترتون تجدیدی آورده و هیچ مدرسه ای قبولش نمیکنه. بنظرتون اگه من تجدیدی آوردم صددرصد اخراجم میکردن چرا اومدم امتحان ماندگاری دادم حتی چرا بهم خبر ندادن ک بیام شهریور امتحان بدم پاس کنم 

... دارم سکته میکنه الان هیچ مدرسه ای قبولم نمیکنه کمکم کنید بنظرتون باید چکار کنم؟ 

اسیی جان بااجازه (ببخشید نمیخوام بفهمه فقط خودم میدونم و خدا)

میشه لطفا تاپیک تجاوز رو گزارش بزنید کاربریمو میخوام با یکی از آشنایان شریک شم نمیخوام خبر دار شه ممنونمم :) 

نمیتونمم تاپیک بزنم مجدد چون اونجا میمونه

تاپیکاهای قبلی گردن نمیگیرم برای دختر دایی هست😂🖐

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید