2777
2789

من و رلم یه اکانت مشترک داریم تو تلگرام

توش مخاطبینی هم نداشتیم امروز اتفاقی رفتم داخل اون اکانته بعد مخاطبین امد بالا کلی خانم سیو بود اینجا خیلی حساس نشدم گفتم اکی شاید همکار یا فامیل باشن دوتا چیز حساسم کرد یه جا زده بود زن سالار طرف بلاکش کرده بود

یه جا هم سیو کرده بود مامان عکس یه دختر پلنگ بود روش

ویه دونه هم هم اسم دوست دختر قبلیش تو جنگل عکسش بود.حس کردم خودشه چون اصالتا دختره شمالی بود ومتاهلم شده انگاری

الانم مسافرته بخوامم واکنش نشون بدم میگه اعتماد نداری

میترسم نقش باشه کاراش من دوستش دارم ولی شما باشید مشکوک نمیشید؟

یکسری هم باهم بودیم تلفنش زنگ خوردگفتم کیه گفت دوستم منم یه دستی زدم خانمه گفت اره وهزارتا دلیل و...متاهله واسه بیماریش بهم زنگ زده تهشم متهم شدم به بی اعتمادی تو رابطه

لطفا کمک کنید فردا روز بدبخت نشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ک دوس دختر ب جز تو داره..😐

من واقعا دیونه ام باورکن من حتی الان به دوستای کاریم که جنس مخالفن و...اجازه ی شوخی یا خارج شدن از عرف نمیدم

فکرکن به طرف گفت مراقب خودت باش🥲

به پسرا امروزه نمیشه اعتماد کرد مخصوصا رل و اینا اینجوریم که میگی انگاری به جز تو هم اره ..

من واقعا دیونه ام باورکن من حتی الان به دوستای کاریم که جنس مخالفن و...اجازه ی شوخی یا خارج شدن از عرف نمیدم

فکرکن به طرف گفت مراقب خودت باش🥲

دوس دختر داره جدی میگم توام یکی از اونا دوس دخترای💔💔🥺

اخه اولش از در ازدواج وارد شد چون من بهش گفتم اهل دوستی نیستم امدهم برای اشنایی باخانواده که نگم برات اصلا خوب پیش نرفت بخدا زشته بگم ولی من بهش از همه چی هم سرم چون تجربه ی اولمه من خاک تو سر بعد۲۳سال خرشدم 

حس میکنم چندسری خدا داره دستشو برام رو میکنه من احمقم

احمق نیستی داری احساسی فکر می‌کنی ولی باور کن اونی نی که شما فکر می‌کنی گلم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️