هردوشو دارم امیدوارم دیگه نی نی نداشته باشم ولی اگه دوباره خدا بهم داد دختر ک دخترم همدم داشته باشه
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو با تمام وجودم شاکرم که دخترام خواهرم ولی نمیدونم چرا دوست دارم این بارداری م پسر باشه
ان شاء الله...
منم پسر دارم الان دوست دارم دختر باشه..خواهر هم ندارم خیلی دوست دارم درعوض خدا دختر بهم بده..البته ان شاء الله برام بمونه صحیح و سالم و به موقع به دنیا بیاد بعدشم هرچی خود خدا صلاح میدونه اما اگه نظر منو بخواد میگم دختر باشه به اون دلائل
خدا رو با تمام وجودم شاکرم که دخترام خواهرم ولی نمیدونم چرا دوست دارم این بارداری م پسر باشه
چون آدم از هر جنس ک داره دلش میخواد جنس دیگشم داشته باشه
من بچم پسر بود دلم میخواست دخترم داشته باشم
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇