2777
2789
عنوان

برای جدایی دو نفر چه دعایی بخونم

6435 بازدید | 10 پست

داداشم خیلی معذرت میخوام با یه دختر خراب دوست شده 😔😔

واقعا میترسم مریضی چیزی بگیره حرف زدم باهاش تو گوشش نمیره دختره ازش بزرگتره و داره تیغش میزنه برادرمم کل پولاشو که با سختی و بدبختی بدست اورده میده دختره 

ترو خدا یه ذکری چیزی بلدین بگین 

دعاش کنید سر عقل بیاد ترو خدا 😔

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

دعایی وجود نداره

برادرت باید خودشون به این نتیجه برسن

و گاهی بعضی تجارب خیلی گرونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ازت نگذره اگر دعای بگیری بخونی براشون 

چرا نخونه 

تو شرایطش نیستی نمیدونی  سر داداش منم اومده ۷ساله زنه هرزس سالمم نیس که بگیرتش گیر افتاده ن میتونه بگیرتش ن ولش کنه زنه تهدید میکنه به هممونم فحش داده

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

خب از کجا میدونی خرابه اگه خرابم بوده باشه شاید الان عاشق برادرته

چند نفر از نزدیکان گفتن 

اخه کی عاشق میشه تو دو هفته اول پول میگیره همش 

برادرت خودش عاقل و بالغه  علاقه هم خراب مذهبی نمیشناسه  ببن کاری کنی ده برابر میاد همون‌ ...

عزیز من مذهبی و غیر مذهبی واسه من فرقی نداره طرف سالم نیست اومده تو زندگی برادر من از کار و اینا انداختشش یه کاری کرده با هنه داره دعوا میکنه و به حرف کسی گوش نمیده چون قکر میکنه دختره عاشقش شده 

واسه چی باید وایسم یه زن عوضی بیاد زندگی مارو بهم بزنه 

چرا نخونه  تو شرایطش نیستی نمیدونی  سر داداش منم اومده ۷ساله زنه هرزس سالمم نیس که بگیرتش ...

زنی که ببخشید اگر به گفته شما هرزس با همس! 

به همه میده! 

داداشت اطلاع داره! پس داداشت این راه قبول داره مشکلی هم باهاش نداره! 

اما اگر از دید شما هرزس واقعا هرزه نباشه بله داداشت ولش‌نمیکنه

زنی که ببخشید اگر به گفته شما هرزس با همس!  به همه میده!  داداشت اطلاع داره! پس داداشت ا ...

داداشم خیلی غلط کرد بابام عمری نماز نخوند و با ابرو نگشت که یه الف بچه بخواد خرابش کنه

ما بهش گفتیم اگه میخوادش زندگی خودشه بره پیشش ولی دیگه برنگرده 

اگرم نمیخاد ولش کنه ولی تا کات میکنن زنه زنگ میزنه تهدید میکنه میاد در خونه شماره هممون و عکسامون از گوشی داداشم برداشته

اصلا چیزی به اسم ابرو این خانم به گوشش نخورده 

به من ویس فرستاده اگه جواد برنگرده بهم برات یه دعا میگیرم که یه روز خوش با شوهرت نداشته باشی  

اخه این از لحاظ عقلیم سالم نیس داداشم بره به درک مامان و بابام انگار یکباره از رو کارای این پیر شدن هی قلبشون میگیره غصه میخورن گریه میکنن

اگه دست من بود میدونستم همچین زنایی رو چیکار کنم خونه خراب کنا

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...