2777
2789
عنوان

میشه یکی بگه پس من چی بخورم؟😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 70 پست
مرغ سوخاری چی؟منم مرغ نمیتونم بخورم مگر سرخ کرده یا سوخاری انواع سبزیجات بزار بخار پز بشه با ابغوره ...

اصلا سمت مرغ نمیتونم برم

اما کدو اینا دوس دارم

عدس امتحان نکردم تاحالا ،میخورم ببینم میتونم یا نه

ممنونم

برای هماتومت چیکار کردی جذب شد منم دارم ولی جذب نمیشه

۱۰ روز شیاف اکتوژست واژینال مصرف کردم و تا جای ممکن فقط دراز کشیدم ،بیرون نرفتم کلا و اینکه دکترم گفته بود هر ۵ روزدر عرضده دقیقه باید حموم کنی با اب ولرم یا سرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا سمت مرغ نمیتونم برم اما کدو اینا دوس دارم عدس امتحان نکردم تاحالا ،میخورم ببینم میتونم یا نه ...

مرغ قشنگ سرخ كن بخور يا سوخاري خوردني به اندازه بخور 

مولتي ويتامين اينارو حتما مصرف كن چون نخوري هم به بچه آسيب ميرسه خدايي نكرده حتما از متخصص ها كمك بگير هر كسي تجربه خودشو ميگه 

بعدشم ديابت بارداري با ديابت نوع دو و يك متفاوت هر چيزي ميگن برا ديابت بارداري صدق نميكنه 

۱۰ روز شیاف اکتوژست واژینال مصرف کردم و تا جای ممکن فقط دراز کشیدم ،بیرون نرفتم کلا و اینکه دکترم گف ...

به منم شیاف داده ولی از بس تهوع دارم استفاده نکردم چون سطح پروژسترون بالا بره تهوع بیشتر میشه

ولی خب نمیدونم چرا گفتم استراحت گفت لازم نیست 

دوتا دکتر هه پرسیدم هیچکدوم نگفتن استراحت کن

با این حال من یک ماه خونه مامانم بودم اصلا کاری نمیکردم ولی بزرگتر شده بود برای ان تی که رفتم ۱۸*۶بودپایین جفت

همتای مامانم بودم❤

مرغ قشنگ سرخ كن بخور يا سوخاري خوردني به اندازه بخور  مولتي ويتامين اينارو حتما مصرف كن چون نخ ...

ویتامین فقط د۳ نوشته برام و کوالی فول

خودم پرتقال و لیمو ترش و توت فرنگی اینا زیاد میخورم

نمیدونم دیگه قراره از ابن ماه ویتامین دیگه بده یا نه

ویتامین فقط د۳ نوشته برام و کوالی فول خودم پرتقال و لیمو ترش و توت فرنگی اینا زیاد میخورم نمیدونم ...

ببين ميگم ديگه مثلا ميوه در حد تعادل بايد بخوري چون قند بالا ًدارن بعدشم هنوز سن بارداريت كمه درست رعايت نكني ماه هاي آخر سخت ميشه 

به منم شیاف داده ولی از بس تهوع دارم استفاده نکردم چون سطح پروژسترون بالا بره تهوع بیشتر میشه ولی خ ...

منم تهوعم شدیده ،هفته ۱۳ام ،اما همچنان تهوع دارم

ایشالا برا شماهم خوب میشه ،مال من ۱۶در ۱۳ میل بود.

اما به تهوع توجه نکن حتما شیافاتو بذار ، خونریزی منو کامل قطع کرد

ببين ميگم ديگه مثلا ميوه در حد تعادل بايد بخوري چون قند بالا ًدارن بعدشم هنوز سن بارداريت كمه درست ر ...

حتما عزیزم ،بله باید خیلی مراقب باشم ، ممنونم کلی 😘

منم تهوعم شدیده ،هفته ۱۳ام ،اما همچنان تهوع دارم ایشالا برا شماهم خوب میشه ،مال من ۱۶در ۱۳ میل بود. ...

خونریزی ندارم اصلا.چشم حتما میزارم من هفته ۱۶ام روز به روز باید بهتر بشم بدتر میشم

همتای مامانم بودم❤

خونریزی ندارم اصلا.چشم حتما میزارم من هفته ۱۶ام روز به روز باید بهتر بشم بدتر میشم

چشمت پرنور

ایشالا مصرف کنی شیاف هارو بهتر میشی

حمومم کم کم برو ، سعی کن دراز بکشی به بغل و فقط مواقع اضطراری بلند شی، ماشین سوار نشو ،پله بالا پایین نکن ،نزدیکی نداشته باش ،چون خیلی معذرت میخوام اینو مطرح میکنم اینجا اما ارگاسم کلا بدترش میکنه به خاطر انقباضات رحم

ببین تهش دور از جونت دور از جونت قندت بره بالا یا قرص یا انسولین میرسه الحمدلله درمان همه چیز هست اینقدر استرس و نگرانی نداره دیگه آخر کار رو‌گفتم برات که بدونی با بچه تو‌شکم اینقدر اضطراب نداشته باشی 

بعد جالبه خالم که انسولینی شد ی بچه تپللللل گردددد آورد دنیا