2777
2789
عنوان

این چه خوابی بود خدایااااا

136 بازدید | 6 پست

ماتواقواممون یه پیرزن سید داشتیم که دعانویس بود نه ازاون دعانویسای بد . دعانویس خوب ازاونا که واسه بچه که گریه میکنه واینجورچیزا دعا میداد وهمه قبولش داشتن که چندسال پیش به رحمت خدارفت هنوزم مردم توشهرمون میرن سرخاکش نذری میدن میگن ازش حاجت میگیرن

بعدمن دیشب خواب دیدم من وشوهرم نشستیم این خانوم هم روبرومون نشسته همش داره دعامون میکنه و برامون دعا مینویسه و من هم قلم وکاغذ جلومو میگه ازرو این دعاتو بنویس

این خوابو دیدم همش دلم آشوبه نمیدونم تعبیرش چیه 

اصلا چراهمچین خوابی دیدم من

شاید یک دعانویس دیگه ای داره برات دعا مینویسه. البته سایت های تعبیر خواب رو ببین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برو سر مزارش ی خرما نذری بده 

Mσσɳ🌝آیدا در زبان ترکی : درون ماه، مثل ماه. آیدا در زبان فارسی : شاد و خوشحال. آیدا در زبان آلمانی : فرشته.🧚🏻‍♀️✨متاهل و متعهد💞💍||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا💎کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست اون فقط یک انسانه با عقیده ی دیگه🙃مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد حتما میزارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کسی برامون دعا گرفته

نمیدونم. حدس میزنم. سایت های تعبیر خواب رو ببین. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏