2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 123 پست
فکر خیلی خوبیه ولی چون خونه مالذمن نیست ارزش نداره

چرا نداره 

طور پارچه ای خیلی ارزونه بخر با چسب رازی بچسبون

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا پیدا میشه؟ یعنی چسب راضی اینقدر قوی ایه

برو پارچه فروشی بگو طور نازک میخوام 

بیار دور تا دور دیوار بالکن با تور و چسب راضی ( اگه نسبید چسب حرارتی ) بزن 

البته اگه داخل باوند اجر اول حشره کش بزن هر چی هست بکش بعد تور بزن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ممنونم🤍🙏🏿

میدونه که کجاها رو باید بزنی 

یکاریش میکنم 

از داخل بالکن 

اون قسمتی که باز رو ميگما 

چسب بزن رو دیوار تور بهش بچسبون 

جونم برات بگه دیروز رفتم دستشویی دیدم یه چی از پاهام داره میره بالا دیدم مارمولکه شلوارو نکشیده بالا با عربده هایه بدون مکث تازیدم به سمته دره هال و عین سگ گریه میکردم و میلرزیدم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

فقط یه مشکلی هست موتور کولر رو لبه بالکن نصبه مشکلی پیش نمیاد 🤔

اون قسمتی که کولر هست رو دور تا دورش رو بزن 

اگه دست گیر نیست و کاری باهاش نداری روی اونم بزن 

راستی اگه تور پیدا نکردی یه جور تور مصالح فروشی ها میفروشن جنسش بهتره از اون بخر هم جنس سیمی نازکش هست هم پلاستیکی 

اگه سیمیش رو پیدا کنی میتونی با میخم بکوبی دیگه نیاز به چسب نیست 

اولا پنجره هاتو توری بزن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اون قسمتی که کولر هست رو دور تا دورش رو بزن  اگه دست گیر نیست و کاری باهاش نداری روی اونم بزن& ...

برای موتور کولر مشکلی پیش نمیاد ؟ سعی میکنم خودم انجامش بدم اگه نتونستم به بابام میگم بیاد

🤍