2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 123 پست
خطرناکه سم پاشی کن سیاه نور داره مارمولک

حالا درسته که وجود جانوران موذی تو خونه خوب نیست ولی این رو وظیفه خودم میدونستم بهتون بگم هیچ کدوم از گونه‌های مارمولک موجود در ایران سمی نیستن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا پنجره هاتو توری بزن 

پنحره کیپه اصلا بازش نمیکنم انکار از زیر درب ورودی آپارتمان هم میتونن بیان دورتادور چهارچوب در رو با ابر پوشوندیم دیگه اون قسمت زیرش نمیشه چون جلوی باز و بسته شدن در رو میگیره 

🤍
برای موتور کولر مشکلی پیش نمیاد ؟ سعی میکنم خودم انجامش بدم اگه نتونستم به بابام میگم بیاد

منظورت از موتور کولر چیه ؟

اگه جلو هوا رو نگیری و هوا جریان داشته باشه نه اتفاقی نمیفته

بهتر پدرتون بیاد کمکتون تنهایی سختت میشه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

منظورت از موتور کولر چیه ؟ اگه جلو هوا رو نگیری و هوا جریان داشته باشه نه اتفاقی نمیفته بهتر پدرتو ...

موتور کولر دوتیکه منظورمه  فکر کردم اگه دورش تور بزنم مشکلی پیش بیاد 

🤍
حالا درسته که وجود جانوران موذی تو خونه خوب نیست ولی این رو وظیفه خودم میدونستم بهتون بگم هیچ کدوم ا ...

ولی من چندسال پیش شنیدم یه خونواده تو شهرمون همسایه یکی از فامیلای بابام بودن مارمولک تو چرخ گوشت بوده اینا متوجه نشدم با گوشت ها چرخ شده همه بعد خوردن غذا مرده بودن یکی دیگه هم تو یکی از روستایی که توش رفت و آمد داشتم شنیدم که مارمولک میفته تو شیر حین حوشوندن این سریع درش میاره میندازه بیرون و همون شیر رو به خورد نوه هاش میده خودشم میخوره فکر کنم و همه میمیرم😣😩

🤍

من چند وقت پیش یدونه قد کف دستم به چه تپلی و بزرگی تو پارکینگ دیدم و با کفشم‌کشتمش بعد یکی دو رو تو اینستا دیدم نوشته که بعد کشتن مارمولک بااااید غسل کرد 

رفتم گوگل چندتا سرچ زدم دیدم بلههه واقعا غسل داره کشتنش🤣🤣🤣🤣🤣

دلیلم نوشته بودا الان یادم نیست 

♻️کارما♻️
من چند وقت پیش یدونه قد کف دستم به چه تپلی و بزرگی تو پارکینگ دیدم و با کفشم‌کشتمش بعد یکی دو رو تو ...

چون قاتل مارمولک شدی 😕

🙏با عرض احترام زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن 🙏