2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 123 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یااااااا خدااااااا باور کن عکسشو میبینم نفسم پشت سرهم قطع و وصل میشه😭😱 یعنی همین طور که رو پتوت بو ...

اره بابا خودش میره ،مارمولک طرف انسان نمیاد ،اره منم شنیدم بیفته تو اب و غذا باعث مسمومیت میشه ،ولی همینطوری مشکلی ایجاد نمیکنه ما همیشه حواسمون به اشپزخونه هست تاحالا ندیدمشون اونجا

من خودم مثل سگ میترسم هم سوسک هم مارمولک جفتش منو تا مرگ میرسونه ولی اینو گفتم بخندید بخدا قصد ترسون ...

من از سوسک نمی‌ترسم به اندازه ای که ازین میترسم مار ببینم نمی‌ترسم 

🤍
اره بابا خودش میره ،مارمولک طرف انسان نمیاد ،اره منم شنیدم بیفته تو اب و غذا باعث مسمومیت میشه ،ولی ...

دیکه اینقدر بیخیال نباش بزن بره یهو دیدی موقع خواب دهنت باز بود رفت تو دهنت 🤮 

🤍
🤣🤣🤣خدایی به مردا نمیخوره 

یه بار تابستون در حیاط رو باز گذاشته بودیم 

بعد دیدم یدونه کوچولو برای اولین بار تشریف آورد خونه 

به شوهرم گفتم مارمولک اومده 

هنوز حرف از دهنم در نیومده شوهرم پرید بالا از ترس رفت داخل گلخونه 

بعد من نمی‌دونم مارمولک رو بگیرم یا به وضع شوهرم بخندم 

یه بالش هم گرفته بود دستش که اگه رفت طرفش اونو بزنه تو سرش مثلا 

منم رفتم مگس کش برداشتم زدم تو سر مارمولکه 

برداشتم انداختم بیرون 

حالا آقای شوهر به من مشاوره میده اینطوری بزن یا اینطوری بزن

مگر مرگ ببرد مرا....
وای وای من بزرگ‌ترین ترسم 🦎 یکی اومده بود خونه قبلیمون رفته بودتوکناف هرکاری کردشوهرم نتونست بکشش چ ...

من دقیقا مثل توام قشنگ از اضطراب زیاد احساس میکنم پیر شدم اون لحظه تو تاپیک های قبلیم نوشتم نصف شب مجبور شدم زنگ زدم به مادرم اومدن ولی نتونستم کاری کنن غیب شد نمی‌دونم کجا رفت 😔

🤍
سلام عزیزم منم خیلی از این جونور میترسم و اصلا نمیتونم بکشم خونه مونم قدیمیه محرم صفر که مامانم روضه ...

یبار من و دوستم تو حیاط نشسته بودیم بالای سرمون رو سقف دوتا مارمولک جفت گیری کردن یهو افتادن پایین بین ما دوتا منو بگو سریع دوییدم و زیر دلم یجوری شد ولی دوستم عین خیالش نبود نمیترسه

🤍
خدایی سوسک قهوه ای بالدار بزرگ ها ترسناک‌تر نیست؟؟؟؟😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫

از سوسک نمی‌ترسم به مدت خوب شده بودم حتی یبار شجاعت به خرج دادم با خشک کن رفتم بکشمش که دیدم نیستش ولی باز ترسم غالب میشه 

🤍