2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 123 پست
بابا کاری نداره میره،بر خلاف تصور عموم سیانور تو سر مارمولک خطری نداره مگه اینکه حل بشه تو چیزی،ما ی ...

وااای چه تجربه تلخی😭💔🤣 فوبیا از طریق ژن هم می‌تونه نسل به نسل به ارث برسه و یه چیزی برام خیلی عجیبه بیشتر زن ها ازین موجود میترسن نمی‌دونم چرا من از بچگی فوبیا داشتم زیر دلم یه حس مورمور و چندشی درست میشه از دست و پاهاش از انگشتای خیلی باریکش از سرش متنفرررررم😭

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چه تجربه تلخی😭💔🤣 فوبیا از طریق ژن هم می‌تونه نسل به نسل به ارث برسه و یه چیزی برام خیلی عجی ...

من خودم مثل سگ میترسم هم سوسک هم مارمولک جفتش منو تا مرگ میرسونه ولی اینو گفتم بخندید بخدا قصد ترسوندن نداشتم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
وااای چه تجربه تلخی😭💔🤣 فوبیا از طریق ژن هم می‌تونه نسل به نسل به ارث برسه و یه چیزی برام خیلی عجی ...

تا دلت بخواد دیدم حتی تو دستم گرفتم 

ولی شوهرم وحشت داره چند بار تو خونه قبلی دیدم خودم کشتم 

شوهرم میترسید🤦🤣🤣

مگر مرگ ببرد مرا....
خونه باید تمیز باشه ظرفا شسته باشه ، اشغالا زود ب زود برن بیرون ، بوی زباله و غذای مونده و کثیفی مار ...

دقیقا همینطوره منم از ظرف مونده بدم میاد واسه همین؛منم گفتم بوی ظرف مونده باعث شده بیاد سمت ظرفشویی

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ما تو حیاط خلوتمونم دیدیم، منم دوست دارم در بالکن و پنجره رو باز بذارم ولی از وقتی مارمولک دیدم تا م ...

قبلا صبح تا شب باز بود تا یه شب تو بالکن مارمولک دیدم تا سه روز در بالکن باز نکردم بعد دیگه مجبوری صبحا تا ظهر درو برای پخت و پز و تهویه هوا باز میکنم لباس هم سعی میکنم صبح پهن کنم روز بردارم شب نمونه

🤍

چشماشو نگفتی که از حدقه زدن بیرون وای منم مث توام ازش متنفرم و چون متنفرم جلوم هی سبز میشه خونه قبلیمون خیلی داشت که هم بخاطر این هم دلایل دیگه عوضش کردیم الان ایت خونه ای ک هستیم بااینکه همه جارو بستیم بازم ولی ریز و کوچلو پیدا میشن که همینا دارن بزرگ میشن چندتا رو کشتیم ولی چندتای دیگه رو نرسیدیم بسکه سریعن سم هم زدیم فایده نداش.

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
دقیقا همینطوره منم از ظرف مونده بدم میاد واسه همین؛منم گفتم بوی ظرف مونده باعث شده بیاد سمت ظرفشویی

تو اینترنت خودم سطل زباله باید مرتب خالی شه نمونه جذب میشن بوی غذا هم احتمالا اونا رو میکشونه طرف خونه یا اینکه لامپ روشن باشه پیداشون میشه 

🤍
این دیشب رو پتوبود من خوابیدم ،والا چیزی نشد😂😂مارمولک که خطری نداره خودش ترسوعه میترسه میره

یااااااا خدااااااا باور کن عکسشو میبینم نفسم پشت سرهم قطع و وصل میشه😭😱 یعنی همین طور که رو پتوت بود گرفتی خپابیدی؟؟ پرتش نکردی؟ من میترسم دهنم باز باشه بره توش😭

یادمه خیلی وقت پیش شنیدم یکی تو تفریح بشکه آب رو گرفته دهنش بعد متوجه شده مارمولک تو بشکه بوده نمی‌دونم قورتش داده بود یا تو دهنش مونده بود درآورد 🤢 باز شنیدم یه خونواده ای از گوشت چرخی استفاده کرده بودن که همگی بعد خوردن غذا مردن آزمایش که انجام دادن فهمیدن تو چرخ گوشت مارمولک بوده با گوشتا قاطی شده😭🤮

🤍
چشماشو نگفتی که از حدقه زدن بیرون وای منم مث توام ازش متنفرم و چون متنفرم جلوم هی سبز میشه خونه قبلی ...

تنها راه چاره اینه ترسمون بریزه چون همه جا هستن نمیشه کاریش کرد 

🤍