2777
2789
عنوان

مارمولک ۲ 🦎😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2792 بازدید | 123 پست

برو سم بگیر کامن خوبه

از بالکن گرفته تا تو دستشویی و هرجایی که شک داری هستن بریز و تا چند ساعت یا 1 روز نیا خونه دیگه اثری ازشون نمیبنی

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

من در بالکن رو تو روز باز میزارم هوا داخل خونه عوض شه مخصوصا موقع غذا پختن خونه ای که توش هستم هود ن ...

ما تو حیاط خلوتمونم دیدیم، منم دوست دارم در بالکن و پنجره رو باز بذارم ولی از وقتی مارمولک دیدم تا محبور نشم باز نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا کاری نداره میره،بر خلاف تصور عموم سیانور تو سر مارمولک خطری نداره مگه اینکه حل بشه تو چیزی،ما یه بار خونمون سمپاشی کردیم،یادمه قشنگ شام ماکارونی داشتیم ظرفارو گذاشتیم تو ظرفشویی خوابیدیم صبح خواهرم پاشد ظرف بشوره،در پوش راه آب ظرفشویی رو گذاشته بود که شب تا صبح مثلا ظرفا خیس بخوره،بعد دستشو کرد تو آب ظرفشویی میگفت اه این ماکارونیای چسبیده ته قابلمه خیس خوردن چسبیدن بهم چقدر کلفت شدن همینکه دستشو از آب درآورد دید وای مارمولکه مردس،احتمالا اومده بوده آب کوفت کنه وای چه جیغایی میزد انقدر دستاشو باسیم شست تمام پوستش رفت میگفت دست بی صاحاب منو قطع کنید میکوبید دستشو تو دیوار🤣🤣🤣کاری کرد بابام سینکو عوض کرد و اون ظرفارم ریختیم دور و تا دوسال لب به ماکارونی نمیزد،سخت نگیرید اونم موجود زندس ولی اگه خودم ببینم شک نکنید سکته مغزی و قلبی باهم میزنم🥴🥴🥴

بلندترین فریاد من سکوت من است...

وای وای من بزرگ‌ترین ترسم 🦎 یکی اومده بود خونه قبلیمون رفته بودتوکناف هرکاری کردشوهرم نتونست بکشش چون بد جابود زنگ زدم آتش نشانی گفتم ماره اومدن کثیفی کردن نکشتنش الکی گفتن کشتیم ولی من دونستم نمرده چون جنازش نبوداینقدربیدارموندم تادیدمش نصفه شب تا صبح بیدار موندم ساعت۶شوهرم رفت سرکارمنم بردخونه داییش ازسرکاربرگشت چسب موش گذاشت تو کناف روزبعدش گرفته بودش ازترسم تاجنازشوندیدم رو چسب موشه نرفتم خونه 

عزیزم تنها راهی که داری اینه که سم کامن بزنی دور تا دور خونه ت و حتی دور درهای ورودیت و پنجره ها و ت ...

اصلا کامن تاثیر نداره ، من مستقیم نصف کامنو خالی کردم رو‌مارمولک هیچیش نشد ، 

سم آیکون اگر پیدا کنید خوبه 

بابا کاری نداره میره،بر خلاف تصور عموم سیانور تو سر مارمولک خطری نداره مگه اینکه حل بشه تو چیزی،ما ی ...

خونه باید تمیز باشه ظرفا شسته باشه ، اشغالا زود ب زود برن بیرون ، بوی زباله و غذای مونده و کثیفی مارمولکو از پشت پنجره میکشونه تو خونه

اره ولی موکت پهنه 

ببین مارمولک اهل خاکه 

داخل فاضلاب و اینجور چیزا نمیشه 

یا از بیرون میاد که اگه اطراف خونتون زمین خاکی باشه حتما هست 

یا اینکه داخل خونه یه گوشه ای از خاک زمین لونه کرده و تخم می‌زارن 

بگرد خونه رو قشنگ 

و اینکه سم مار 

بگو سمپاش بیاد از بیرون خودشون میدونن چیکار کنن

مگر مرگ ببرد مرا....