za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 عنوان ایفون ۱۱ چطوره؟ 146 بازدید | 13 پست کسایی که ایفون ۱۱ دارن میشه بگین وضعیت دوربین با نگهداری شارژش چطوره؟در کل راضی هستید؟ 1402/06/26 | 02:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maggi عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 33449 بدک نبودمن که رد کردمدوس ندارم آیفون تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 ۱۱ رو زیاد تعریفش رو نشنیدم میگن بانریش خوب نیست ، من بین ۱۳ نورمال و ۱۲ پرومکس موندم🥲 خوشبحالت من همینم فعلا دارم بابامو به زور راضی میکنم😂😂
سیبزمینی_سرخ_کرده عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 1984 ۱۱ رو زیاد تعریفش رو نشنیدم میگن بانریش خوب نیست ، من بین ۱۳ نورمال و ۱۲ پرومکس موندم🥲 به ۱۲ فکر نکن میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 اره راضیم و کاش بتونم ارتقاش بدم🥹☺️ در روز چندبار میزنیش با شارژ اخه از یک نفر شنیدم میگفت ۳ بار میزنم به شارژ
فرور__دین عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 1570 در روز چندبار میزنیش با شارژ اخه از یک نفر شنیدم میگفت ۳ بار میزنم به شارژ ببین من که الان باترین ۷۸ شدهدوبار میزنم جوابهاگه استفادم کم باشه که همون یبار یه روز کامل جوابه
za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 چنده ایفون ۱۱ طرف شما؟معمولیش رو میخوای بگیری یا پرومکس؟ حدود ۳۰ یا ۳۲ معمولیش پرومکسش که اصلا نیست انگار اب شده رفته داخل زمین
za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 چرا؟میشه بگی🥲 من ایفون سیزده میخواستم بگیرم ولی تنها دلیلی که پشیمونم کرد این بود که لنز تله فوتو ... ۱۳ رو من منشی بابام داره خیلی راضیه مخصوصا اینکه خیلی خوش دسته
za8k مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 83 ببین من که الان باترین ۷۸ شده دوبار میزنم جوابه اگه استفادم کم باشه که همون یبار یه روز کامل جوابه پس اونقدرام بد نیست
فرور__دین عضویت: 1401/01/06 تعداد پست: 1570 چرا؟میشه بگی🥲 من ایفون سیزده میخواستم بگیرم ولی تنها دلیلی که پشیمونم کرد این بود که لنز تله فوتو ... ولی دوازده پرومکس حالت فوکوس و تاری پست صحنه هنگام فیلمبرداریو ندارهرفیقم دوماه بود دوازده پرو گرفته بود با شوهرش عوض کرد به خاطر این قابلیت سیزده رو گرفت