2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همکلاسیات امتحان لغو نکنین،اگه هم اونا کردن تو برو امتحان بده یا مثلا برای کارای کلاسی داوطلب شو

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
بستگی به معلمش داره  من خودم اگه بودم با این دانش آموز حال نمی‌کردم چندشششش

اهوووم ،مثلا اونایی که هفته آخر اسفندو میرن مدرسه نه تنها بین هیچکس محبوب نیستن 😂💔

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

من هم محبوب بودم 

هم رو مخ😂 

چون درسخون بودم ولی از انظباط نگم برات 

خیلی شیطون بودم 

جوری که یادمه یسال معاون مدرسه بهم گفت حیف از طرف مدرسه تو باید بری آزمون بدی وگرنه همین الاااااان اخراجت میکردم🤣🤣 الان خودم معلمم اون دسته از شاگردامو دوست دارم ک بی ادب نیستن، خداییش پایم و خشک و سخت گیر نیستم 

درس بخونن نخونن شیطنتشون بیش از حد باشه یا نه اصلا آروم باشن درهرحالتی اوکیم و باهاشون راه میام اگه مشکلی باشه خودم باهاشون حل میکنم و پای خونواده رو وسط نمی‌کشم ولیییی جز وقتیکه پرو بازی دربیارن و شاخ نشن 

بخاطر همینم هست ک اکثرا کلاسای پسر میدن بمن حالشون میگیرم میشینن سرجاشون🤣🤣 

برای همین رو طرز برخوردت بنظرم دقت کن 

منظورم خیلی مودب و مثبت نیست 

یعنی از این این دسته از بچهایی نباش ک وقتی باهاشون حرف میزنی فکر میکنی تو چاله میدونی:/

من هم معلم بودم. هم شاگرد خوبی بودم بدون اینکه درسخون باشم. اینا چیزاییه که فهمیدم: مرتب باشی، اروم باشی، سوالی که بلدی خوب و رسا جواب بدی، بلد نیستی بگی بلد نیستم و من من نکنی. مشقاتو مرتب بنویسی (یعنی خرچنگ قورباغه نباشه) کلا انظباتت خوب باشه. تقلب نکنی. شلوغ نکنی. دعوا راه نندازی. لبخند بزنی به معلمت. حاضر جوابی هم اصلا نکن. اگر دعوا شدی هم تو چشماش نگاه کن هیچی نگو. (این اخری خیلی جوابه یبار مدیر‌مون گفت تو باعث میشی از اینکه دعوات کردم خجالت بکشم)

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood