2777
2789
عنوان

دیگ میخوام با بابام حرف نزنم

260 بازدید | 25 پست

تا اینحا اومدی تا آخر بخون و یه چیزی بگو

بابام قبلا خیلی برای ما زحمت میکشید ،الانم هر چی بخوام تهیه میکنه و خیلی به فکرمه

ولی واقعا دیگه کشش ندارم،اینقدر حالم بده ،اینقدر از خدا و زندگی گله دارم که نگم

تا ۱۷ سالگی همچی خوب بود ،سرم تو برف بود هیچی نمیفهمیدم،بعد فهمیدم ای داد بیداد من سه سالم بوده تا الان بابام تریاک مصرف کرده  و چند وقته شیشه،بماند که شیشه رو ترک کرد،ولی هنوزم رفتاراش نرمال نیست،هنوزم هیجانش برا همه چی بالاس ،انگار بیش فعال،خودمم رو رفتاراش حساس شدم،فکر کن قبل مهمونی همش استرس دارم نکنه رفتاری کنه خجالت شم،من ۱۹ سالمه میخوام از خدا بپرسم چرا؟چرا این همه فشار رو من؟ مگه چند سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟

داداشم میگه هر چی باشه پدر زحمتمونو کشیده باید باهاش خوب رفتار کنی و.....نمیخوام بد رفتار کنم اصلا ولی دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم،

چند وقت پیش عمه هام با هم رفتن تفریح و برخلاف همیشه به ما هیچی نگفتن،چند روز فقط دارم گریه میکنم ،هزار تا فکر اومده تو ذهنم که حتما بخاطر بابام،خدا میدونه چه عذابی میکشم ولی نمیدونم چرا تموم نمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم مدل رفتار پدرت چجوریه ولی خیلی از جوون‌ها تو این سن و سال از خانوادشون خجالت میکشن  مهم نیست دلیلش چی باشه 

مهم اینه که شما یه خانواده هستید و اعضای خانواده تحت هر شرایطی پشت همو خالی نمیکنن

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

خب چیکار کنه خورد و خوراکتون که تهیه میکنه هرچیم خواستید میده بعد چون بیش فعاله نمیخوای باهاش حرف بزنی😐😐😐 ناراحت نشو ولی خیلی قدر نشناسی

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤

ب پدرت کمک کن کع ترک کنه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

منم با برادرتون موافقم اگر براتون چیزی کم نزاشته نباید باهاشون بد رفتاری کنید

نه کم نزاشته اصلا،ولی آبروم چی؟حرص خوردنم که چرا این رفتارو کرد ،چرا فلان حرف و زد ،بخدا که جای من بودید روزی هزار با میمردید،دیگه اصلا خوشم نمیاد برم مهمونی

پدر منم تریاک میکشه اونم ۲۰ ساله تموم فامیلامون هم میکشن  به خاطر فامیل دوستی خساست و پسر دوستی و تحقیر توسط فامیل به خاطر بی پولی  افسردگی شدید دارم  به قدری که حالم روحیم دست خودم نیست هیعع😔

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
چی بگم 😔 خیلی ناراحت شدم نمیشه کمکش کنید ترک کنه ترک تریاک که راحت تر از شیشه ست 

برای ترک باید بره کمپ قبول نمیکنه،خدا منم لال کرده اصلا نمیتونیم درباره این موضوع حرف بزنیم ،من خودم خیلیییی سختمه دربارش حرف بزنم