2777
2789

چندتا سریال قشنگ کره ای ژانر آشپزی یا کمدی ک حس خوب بدن درکل سریالهای خوب معرفی کنید لطفا🌿

زیبای حقیقی. پاستا. خانواده کیمچی دیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در پس لمس تو خیلی خوبه....خاهرم میگه که میبینه...برنامه الماس تیوی هم دان کن .فیلم کره ای ها توشن..ژانر و هلاصشون هم داره..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سریال یانگوم داره نگاه میکنه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

رستوران جادوگر( آشپزی فانتزی)_لینک(یخده آشپزی هم ربط داره)_اوه روح من(سرآشپز و یکی از کارکنان)

آقای ملکه( مردی بدنش با ملکه چوسان عوض میشه)_خنده در وایکیکی(کمدی )_او زیبا بود(دختره زشت پسره خوشگل)_آیدی من خوشگل گانگامه(پسره خوشگل دختره عملی)_چرا اوه سوجه(عشق بین دانشجو و استادش)_در دوردست بهار سبز است(دانشگاهی)_خواستگاری تجاری(کمدی)_آیدل بهشتی (کمدی)_دروغگوی دوست داشتنی(یخده کمدی)