2777
2789
عنوان

حمله پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 35 پست
آسنترا نساخت بهم . بسته ای چقده مگه؟  سیتالوپرام ۲۰ دارم  ازداروهای قبلم مونده یه بسته . ب ...

اع پس هیچی اون موقع ورقی 30 بود الان نمیدونم خارجی بود دلار کشید بالا اونم خیلی رفت بالا، بهش بگو ببین چی میگه دکتراهم البته خیلی دارو می‌نويسن خداییش، همین آسنترا من کم کم قطع کردم عالی بودم باز یه اتفاقی افتاد حالم خراب شد سیتا به نظرم عوارضش خیلی کمتره به دکترت بگو ببین چی میگه، یه خواب‌آور هم هست ولی اعتیاد داره باید خیلی مراقب مصرفش باشی فکر الپرازولام بود اونم خداییش خیلی شنیدم برای حمله عصبی و استرس  خوبه 

من مدام انگار چیزی توگلومه  و مشکل بلع دارم دکتر گفته ازاعصابته  .گاهی بعدغذا هم بادگلو&nb ...

دقیقا مال اعصابه منم همین مشکل داشتم، اگه قرص حالت تهوع مصرف میکنی هواست باشه اونم این درد و تشدید میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مال اعصابه منم همین مشکل داشتم، اگه قرص حالت تهوع مصرف میکنی هواست باشه اونم این درد و تشدید م ...

چه خوب گفتی آخه بعضی اوقات  مصرف میکنم. بخدا دیگه خسته شدم   ازدست این گلودرد ومشکل بلع  دعاکن  خوب شم 😭

چه خوب گفتی آخه بعضی اوقات  مصرف میکنم. بخدا دیگه خسته شدم   ازدست این گلودرد ومشکل بلع &n ...

خوب میشی خواهر خیلی سخته میدونم 

من همین مشکل اعصاب رو کسی تشخیص نمی‌داد 3 ماه تموم از این دکتر به اون دکتر میرفتم هیچکس چیزی نمیفهمید دیه آخر سر بیمارستان بستری شدم تا فهمیدم من مشکل اعصاب دارم 😔

خدا ایشالله همه مریض هارو شفا بده